Aikuisten yleisurheilukoulu

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan lähteville aikuisille. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”.

Yleisurheilukoulu koostuu kymmenestä harjoituskerrasta.  Yhteen harjoitusryhmään otetaan 12-15 urheilijaa. Ryhmä toteutuu mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 10.netti_jussi

Aikuisten yleisurheilukoulu käynnistyi ke 16.8.2017.

Ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 (18.30-20.00)

Yleisurheilukoulun päivät ovat:

16.8., 23.8., 30.8., 6.9., 13.9., 20.9., 27.9., 4.10., 11.10. ja 18.10.

Hinta

Yleisurheilukoulun hinta on 150 euroa sisältäen kymmenen harjoitusta ja Adidaksen t-paidan. Yleisurheilukoulu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Se on mahdollista maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä tai Smartum verkkomaksulla. Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa laskutetaan erikseen. Osallistujilla on hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta terveydellisistä syistä lähettämällä kopion lääkärintodistuksesta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta, eikä kurssille osallistuta veloitetaan koko kurssin hinta. Ilmoittautumisen voi perua sähköpostilla osoitteeseen: pauliina.savijoki(a)tampereenpyrinto.fi

Ilmoittaudu mukaan

Harjoituspaikka

Yleisurheilukoulun harjoituspaikkoina toimivat Pyynikin urheilukenttä, Hervannan urheilukenttä, Ratina tai Tampereen Messu- ja Urheilukeskus eli tutummin Pirkkahalli. Heittolajit toteutetaan pääsääntöisesti Pirkkahallin heittopaikalla.

Ohjelma

Yleisurheilukoulun lajiohjelma muokataan jokaiselle ryhmälle.  Yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja, harjoituksiin kuuluu myös aina monipuolinen alku- ja loppuverryttely.

Valmentaja

Yleisurheilukoulun päävalmentajana toimii Tampereen Pyrinnön urheilija Jere Bergius. Yleisurheilukoulussa vierailee myös mahdollisesti Pyrinnön aikuisurheilijoita sekä valmentajia.

Tiedustelut

Pauliina Savijoki

Nuorisovalmennuspäällikkö
046 9204272
pauliina.savijoki(a)tampereenpyrinto.fi