Aikuisten yleisurheilukoulu

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan lähteville aikuisille. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”.

Yleisurheilukoulu koostuu kymmenestä harjoituskerrasta.  Yhteen harjoitusryhmään otetaan 12-15 urheilijaa. Ryhmä toteutuu mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 10.

Seuraava ryhmä aloittaa tiistaina 31.7. Ilmoittautuminen ryhmään on nyt auki!
Ryhmä harjoittelee tiistaisin klo 17.30-19.00
Harjoituspäivät: 31.7., 7.8., 14.8., 21.8., 28.8., 4.9., 11.9., 18.9., 25.9., 2.10.
Mikäli ryhmä tulee täyteen, muodostetaan toinen ryhmä joka harjoittelee tiistaisin klo 19.00-20.30

Hinta
Yleisurheilukoulun hinta on 150 euroa sisältäen kymmenen harjoitusta ja Adidaksen t-paidan. Yleisurheilukoulu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Se on mahdollista maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä, Smartum verkkomaksulla, Tyky-online setelillä sekä E-passilla. Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa laskutetaan erikseen. Osallistujilla on hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta terveydellisistä syistä lähettämällä kopion lääkärintodistuksesta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta, eikä kurssille osallistuta veloitetaan koko kurssin hinta. Ilmoittautumisen voi perua sähköpostilla osoitteeseen: pauliina.savijoki(a)pyrinto.fi

Ilmoittaudu mukaan

Harjoituspaikka
Yleisurheilukoulun harjoituspaikkoina toimivat Pyynikin urheilukenttä, Hervannan urheilukenttä, Ratinan stadion tai Tampereen Messu- ja Urheilukeskus eli tutummin Pirkkahalli. Heittolajit toteutetaan pääsääntöisesti Pirkkahallin heittopaikalla.

Ohjelma
Yleisurheilukoulun lajiohjelma muokataan jokaiselle ryhmälle.  Yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja, harjoituksiin kuuluu myös aina monipuolinen alku- ja loppuverryttely.

Valmentaja
Yleisurheilukoulun päävalmentajana toimii Tampereen Pyrinnön valmentaja Sara Syrjälä. Yleisurheilukoulussa vierailee myös mahdollisesti Pyrinnön aikuisurheilijoita sekä valmentajia.

 

Tiedustelut

Pauliina Savijoki
Nuorisovalmennuspäällikkö
046 9204272
pauliina.savijoki(a)pyrinto.fi

Sara Syrjälä
050 5439343