Aikuisten yleisurheilun valmennusryhmä II

Aikuisten yleisurheilun valmennusryhmä II:n sisältö on monipuolista yleisurheiluharjoittelua. Ryhmässä harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja, ryhmän omia kiinnostuksen kohteita kuunnellen. Harjoitukset sisältävät lajitekniikkatreenien lisäksi myös muuta yleisurheilua tukevaa harjoittelua, kuten perus- ja lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua.

Ryhmä on suunnattu niille aikuisille, jotka haluavat harrastaa yleisurheilua hieman tavoitteellisemmin, ovat olleet toiminnassa jo mukana ja ovat mahdollisesti myös kiinnostuneita osallistumaan Suomen Aikuisurheiluliiton järjestämiin kilpailuihin. Ryhmään otetaan enintään 15 urheilijaa.

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka ovat olleet siinä mukana aiempina vuosina tai niille, jotka ovat olleet edellisellä kaudella mukana Aikuisten valmennusryhmä 1:ssä. Ryhmään otetaan myös uusia harrastajia mikäli paikkoja jää vapaaksi.
Voit tiedustella vapaita paikkoja Pauliina Savijoelta (yhteystiedot alla).

HARJOITUSPAIKKA JA -AIKA
Ryhmän harjoitusajat ovat keskiviikko klo 19.00-20.30 ja sunnuntai klo 17.00-18.30

Syyskausi 13.9.-17.12.2017 (yhteensä 25 harjoitusta)
kevätkausi 10.1.-17.6.2018 (yhteensä 42 harjoitusta)
Harjoituspaikkoina toimivat Pirkkahalli, Ratinan stadion, Pyynikin urheilukenttä sekä Kaupin- ja Pyynikin maastot.

HINTA
Koko kauden hinta on 450 € (laskutetaan kahdessa erässä)
Tämän lisäksi laskutetaan Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa (v.2018)

Hinta sisältää:

Ohjatut harjoitukset (syyskaudella 25 harjoitusta, kevätkaudella 42 harjoitusta). Messu- ja Urheilukeskuksen kulkukortin (arvo 35€)

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Kaikilla osallistujilla on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN
Ryhmä on täynnä.
Ilmoittautuminen on sitova ja se voidaan perua veloituksetta viimeistään 6.9.2017. Tämän jälkeen lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ilmoittautumista ei peruta eikä harjoituksiin osallistuta, laskutamme 50 % osallistumismaksusta.

VALMENTAJA
Ryhmän päävalmentajana toimii Pyrinnön nuorisovalmennuspäällikkö Pauliina Savijoki ja mukana on myös muita Pyrinnön valmentajia sekä aikuisurheilijoita.

TIEDUSTELUT

Pauliina Savijoki
046 9204272
pauliina.savijoki(a)tampereenpyrinto.fi