Kansallisten katsaus

Pyrinnön järjesti tämän hallikauden toiset kansalliset hallikilpailut tiistaina Pirkkahallissa. Pikamatkoilla nähtiin jälleen illan kovimmat tulokset. Olli omalla sekuntiluvulla
Erinomaiseen talvikuntoon päässyt Olli Rantanen pisteli 60 metriä kahdesti kovaa kyytiä. Alkueräjuoksu soolona toteutettuna tuotti ajan 6,90 ja finaalissa ajasta nipistettiin vielä viisi sadasosaa aikaan 6,85.
Ollin seuraava startti nähdään lauantaina Pirkkahallissa käytävässä maaottelussa, jossa Olli edustaa Suomea 200 metrin kilpailussa.NEtti_Olli

Lauri kokeili 200 metriä
Lauri Alasaukko-oja keskittyi illan päättäneesiin 200 metrin kilpailuun. Aikä pysähtyi 22,29, millä irtosi kakkostila. Voiton vei niin ikään hyvään hallikuntoon päässyt Ikaalisten Urheilijoiden Samuli Samuelsson ajalla 21,71.

Jaakon soolojuoksu
Jaakko Laakso 800 metriä lähes soolojuoksulla aikaan 1.54,25. Jaakkoa auttoi 400 metrin verran Myötyrin Waltteri, mutta toisen puoliskon Jaakko veti yksikseen.

Pyrinnön naiset pikamatkalla
Punavalkoiset Pyrintöläiset ottaivat naisten 60 metrin finaalin mitalisijat haltuunsa. Voiton vei aiturityttö Reetta Hurske voittoajalla 7,78. Toisen ja kolmannen tilan ottivat pituushyppääjät Tiina Hakanen (7,86) sekä Merika Sumanen (7,95). Alkuerissä 7,82 juossut Janita Tammisalo jätti finaalin väliin keskittyen 200 metrille.

Janita pisteli 200 metriä aikaan 25,32, millä irtori hopeatila. Kolmanneksi sijoittui sisko Tiia Tammisalo ajalla 26,00.

Naisten 800 metriä voitti Ella Suihko ajalla 2.23,50, mikä on lähes Ellan halliennätys. Naisten 60 metrin aidoissa Hurske sijoittui Elisa Leinosen jälkeen hopealle ajalla 8,58 ja Maukan Teamin mainetta piti yllä Miia Sillman voittoen korkeuden tuloksella 173.

Teksti: Elston
Kuva: MJ Pitkänen, Tuukka Erkkilä