Kilpailutoiminta

1978609_585189644906062_1668395893_n – kopioPyrintö järjestää vuosittain kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja sekä halli- että kesäkaudella.

Yhtä tärkeä osa kuin aikuisten kansainväliset kilpailut, on junioreiden kattava kilpailutoiminta. Haluamme taata oman seuran junioreille ja nuorille laajaa kilpailutoimintaa omalla paikkakunnalla.

Vuosittain seura järjestää 1-2 televisioitavaa yleisurheilukilpailua. Junioritapahtumista huomattavin on Tampere Junior Indoor Games -hallikilpailu, jonka osallistujamäärät ovat viime vuosina olleet reilusti yli 1500. Tämän lisäksi SM-kilpaluja halli- tai kesäkaudella on ohjelmassa lähes joka vuosi.

Kaiken kaikkiaan Pyrintö järjestää joka kausi noin 40−60 virallista kilpailutapahtumaa, edellä mainittujen lisäksi mm. kesäisin järjestettävät Osuuspankin HIPPO-viikkokisat.

Kilpailut tarjoavat myös mahdollisuuden vapaaehtoistoimintaan. Tapoja olla mukana on mm:
– kilpailuiden johtotehtävät
– tuomari -ja toimitsijatehtävät
– lähettäminen
– kilpailutekniikka (mm. maalikamera, tulospalvelu)
– kuulutus
– kilpailutoimisto
– kilpailupaikkojen rakentaminen ja purku
– kahvio -ja ravintolatoiminta
– lipunmyynti
– myynti, markkinointi, some

Seuran toimintaan voi tulla mukaan kuka tahansa vapaaehtoistoiminnasta kiinnostunut. Luontevin väylä tulla mukaan on oman lapsen harrastuksen myötä. Seuratoiminnasta on mahdollista saada elinikäinen harrastus.

Kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja tarvittaessa järjestetään koulutusta.

Kilpailutoiminta on tärkeä osa seuran varainhankintaa. Näin voimme taata kohtuulliset kausimaksut kaikille harrastajille.

“Tampereen yleisurheilukesään valmistava oppimäärä”

Hei kaikki uudet ja vanhat Tuomarit!

Tervetuloa kertaus- ja uudelleenoppimiskurssille. Tarjolla SUL 2-tason materiaali höystettynä kesän tärkeisiin tapahtumiin suunnatulla otteella. Painotuksena säännöt ja tulkinnat arvokisoissa.

Kesän arvokisoja:

26.5. ECCC B-ryhmä, Yleisurheilun seurajoukkueiden Euroopan cupin B-ryhmän kilpailu M/N

10.-15.7. Nuorten MM-kilpailut M/N19

31.8.-1.9. Ruotsi-ottelu M/N & M/N17

Asialistalla: Sääntömuutokset, Juoksulajit, Kenttälajit, Kilpailun layout ja välineet sekä Case-tapaukset. Kouluttajat Pasi Osanen Niklas Lieke, Jukka Hosio, Kari Pekola ja Mika Suihko.

Toivonmukaan saadaan hyvää keskustelua aikaiseksi kaikesta kilpailutoimintaan liittyvästä, mutta erityisesti *tuomaroinnista*.

Ilmoittautumiset 6.2. mennessä: suihkomika(a)gmail.com

Pyrinnön yleisurheilun vapaaehtoisvastaavat

Johanna Järvensivu
044-2818078
johanna.jarvensivu(a)gmail.com

Merja Lahdensuo
050-5728689
merja.lahdensuo(a)iki.fi