Olivialle 14-tyttöjen SE

Olivia Ben Khalifa juoksi Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailuissa Mikkelissa 14-tyttöjen 80 m aitojen uuden Suomen ennätyksen. Olivia paransi omaa ennätystään peräti 0,39 sekuntia. Uusi SE ja Olivian ennätys kirjataan nyt lukemin 11,46.

“Alkueris tuntu jo himo hyvältä tai et se juoksu kulki ja sit finaalissa ni tekniikka tutu hyvältä ja se väliolivia kulki tosi hyvin. Hyvä juoksu kokonaisuudessaan :)”, jutteli WhatsAppilla tavoitettu Olivia.

Olivia tehtaisi myös uuden ennätyksen 100 metrillä kilpailuiden ensimmäisenä päivänä ja sijoittui tässä lajissa toiseksi ajalla 12,64.

KLLTyttöjen 300 metrillä Pyrinnön tytöt ottivat kaksoisvoiton. Frida Hämäläisen voittoajaksi kellotettiin 41,09 ja toiseksi sijoittuneen Satu-Maaria Pentinlehdon 41,98.
Frida Hämäläinen voitti ensimmäisenä kilpailupäivänä korkeuden tuloksella 156 ja sijoittui pituudessa kolmanneksi 514 kantaneella hypyllä.

Jemina Forssin saldo viikonloppuna oli kaksi mitalia. Lauantaina Jemppu sijoittui pronssille yläkoulun 800 metrillä uudella ennätyksellään 2.18,94 ja sunnuntaina uusi ennätys tehtiin 2000 metrin juoksussa. Ajalla 6.51,9 irtosi niinikään pronssia.