Pyrinnöltä ennätysmäisen suuri Flying Finns -joukkue

Lauantaina 10.5. Lempäälän Hakkarissa juostaviin Flying Finns -juniorimaastoihin on kaikkiaan ilmoittautunut 373 juoksijaa. Pyrinnön edustajia näistä on 79, mikä tarkoittaa, että mukavasti mutkittelevalla metsäreitillä yli viidennes juoksijoista kantaa punavalkoisia Pyrinnön värejä.

Sarjoja on kymmenen, tytöille ja pojille omansa yseistä 13-vuotiaisiin. Suurin sarja on 53 juoksijan P10-sarja, jossa Pyrinnöltä on mukana 11 poikaa.IMG_5024

Junnumaastoissa 9- ja 10-vuotiaat juoksevat 1 km reitin, kun 11 – 13 -vuotiaiden sarjoissa matka ja myös reitti on tuplasti pidempi. Kahden kilometrin reitillä juoksijat käyvät lähdön ja maaliintulon lisäksi kahdesti yleisön nähtävillä, joten yleisöllä on herkulliset paikat seurata juoksujen etenemistä.

Pyrinnöllä on myös syntymässä kolmihenkinen joukkue jokaiseen sarjaan ja useimpiin sarjoihin jopa useita joukkueita. Henkilökohtaisten onnistumisten lisäksi tällä joukkueella on luonnollisesti tavoitteena ottaa mitali jokaisesta joukkuekilpailusta.