Osanotto-oikeus on SM-hallien tulosrajojen tehneillä urheilijoilla. SM-hallirajat 2016

Tulokset
Live-tulokset on nähtävissä täältä

Kilpailukanslia
Kilpailukanslia sijaitsee hallin pääaulassa ja palvelee koko kisaviikonlopun ajan. Kilpailikanslian aukioloajat:
Perjantaina 26.2. klo 18.00-20.00
Lauantaina 27.2. klo 10.30-18.30
Sunnuntaina 28.2. klo 10.00-17.30

Osanotonvarmistukset
Osanoton varmistukset tulee tehdä kilpailukansliassa kirjallisesti 90 min ennen oman lajin alkua.

Lähtöharjoitukset
Urheilijoille järjestetään pe 26.2. avoimet lähtöharjoitukset klo 18.15.

Harjoittelu pe 26.2.
Urheilijoiden on mahdollista harjoitella messu- ja urheiluhallissa pe 26.2. klo 22.00 asti. Huomioittehan, että kilpailuja valmistellaan samana iltana.

Valmentajat
Seurat saavat sääntöjen mukaisesti huoltajakortteja veloituksetta riippuen seuran urheilijamäärästä:
1-10 urheilijaa, 1 kortti
yli 10 urheilijaa, 2 korttia
Muuten valmentajakortteja voi lunastaa saman määrän kuin ilmoitettuja urheilijoita. Huoltaja-kortin hinta on 15 euroa ja niitä voi lunastaa kilpailukansliasta.

Lämmittelyalue
Lämmittelyalueena toimii B-halli, jossa sijaitsee myös Call Room. Calling aikataulu vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Omat välineet
Omista välineistä kuulat tulee jättää kilpailukansliaan punnitusta varten. Seipäät tarkastetaan hyppypaikoilla.

Jatkoonpääsy pikamatkoilla
N/M60m alkuerät siirretään välierien paikalle 9:lle radalle, jolloin alkueriä on 3. Radoille mahtuvat kaikki ilmoittautuneet 27 juoksijaa. Alkuerät ja finaali juostaan liitteenä olevan aikataulun mukaan ja välierät jäävät pois. Alkueristä (3) finaaliin pääsee 2 parasta ja 2 aikojen perusteella.

Naiset 200m kun juoksijoita on vähintään 25 -> 5 erää, joista voittaja ja 1 ajan perusteella finaaliin, jossa 6 juoksijaa.

Miehet 200m kun juoksijoita on vähintään 19 -> 4 erää, joista voittaja ja 2 ajan perusteella finaaliin, jossa 6 juoksijaa.

Naiset 60m aitajuoksu kun juoksijoita vähintään 10 -> 2 erää, joista 3 parasta ja 2 ajan perusteella finaaliin.

Miehet 60m aitajuoksu kun juoksijoita vähintään 17 -> 3 erää, joista 2 parasta ja 2 ajan perusteella finaaliin.

Palkintojen jaot
Kilpailuiden aikataulusta löytyy ohjeellinen palkintojen jaon aikataulu. Palkintojen jaon kokoontumispaikka on A-hallin pääkatsomon pääty, maalialueen jälkeen. Urheilijoita sekä voittajien valmentajaa pyydetään saapumaan hyvissä ajoin kokoontumispaikalle.