Kesäurheilukoulut ja syksyn starttiryhmä

Pyrinnön urheilukoulutoiminta kesällä 2018

SYYS-LOKAKUUN YLEISURHEILUN STARTTIRYHMÄ
Syksyllä käynnistyy Startti-ryhmä, jotka on tarkoitettu 8-12- vuotiaille eli vuosina 2010-2006 syntyneille lapsille, jotka haluavat liittyä Pyrinnön valmennusryhmiin kaudelle 2018-2019. Startti-ryhmissä pääsee tutustumaan yleisurheiluharjoitteluun viiden viikon ajan ja sen jälkeen voi jatkaa yleisurheilua suoraan ympärivuotisissa valmennusryhmissämme. Harjoituksissa käydään läpi eri yleisurheilulajeja ja valmistaudutaan harjoittelemaan valmennusryhmissä.

Startti-ryhmän harjoituspäivät ovat tiistai ja torstai. Ensimmäinen kerta pidetään tiistaina 11.9 kello 17.00-18.00 ja paikkana on Pyynikin urheilukenttä. Startti-ryhmä kestää yhteensä viisi viikkoa ja sen hinta on 55 euroa.

Ilmoittautuminen starttiryhmään

ELOKUUN URHEILUKOULUT:

Pyynikin urheilukoulu / elokuu
Pyynikin urheilukenttä, F.E. Sillanpään katu
Ajalla 7.8.-6.9. Tiistaisin ja torstaisin, klo 17.00-18.00. Yhteensä 10 kertaa.

Hervannan keskusurheilukenttä / elokuu
Lindforsinkatu 15, 33720 Tampere.
Ajalla 7.8.-6.9. Tiistaisin ja torstaisin. Tiistaisin ja torstaisin, 17.00-18.00. Yhteensä 10 kertaa.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kesän 2018 urheilukouluihin täyttämällä tällä sivulla oleva ilmoittautumislomake. Koululaisten suuren määrän vuoksi emme voi ottaa vastaan sähköposti-ilmoittautumisia. Paikkoja on kesän aikana yhteensä satoja ja yleensä kaikki halukkaat ovat mahtuneet mukaan.

Hinta
Kesäkuussa ja elokuussa urheilukoulun hinta on 45 euroa, joka sisältää kymmenen harjoituskertaa, urheilukoulun t-paidan, kenttävuorot, lisenssin (jossa tapaturmavakuutus). Lomamatka tai muu harjoituksesta poissaolo ei oikeuta maksun palautukseen tai hinnanalennukseen. Mikäli lapsi on ollut mukana jo kesäkuun urheilukoulussa, on elokuun hinta 35 euroa, jolloin hinta ei sisällä urheilukoulupaitaa.

Kesäkuussa järjestettävän päiväurheilukoulun hinta on 65 euroa, joka sisältää 9 harjoituskertaa (2h / kerta), urheilukoulun t-paidan, kenttävuorot, lisenssin (jossa tapaturmavakuutus). Mikäli lapsi on mukana myös Pyrinnön iltaurheilukoulussa, on hinta 55 euroa, jolloin hinta ei sisällä urheilukoulupaitaa.

Lisätietoja lisenssin tapaturmavakuutuksesta.

OSUUSPANKIN HIPPO-VIIKKOKISAT
Urheilukoulutoiminnan lisäksi tarjolla on suuren suosion saavuttaneita Osuuspankin HIPPO-viikkokisoja. Kilpailut ovat avoimet kaikille 4 – 17 -vuotiaille (2014-2001) lapsille ja nuorille. Tarkista kesän päivämäärät Pyrinnön netistä ja Aamulehden urheilun menopalstalta. Ilmoittautuminen netissä tai kilpailupaikalla ennen kisan alkua. Alle 11-vuotiaat palkitaan joka kerralla. Pyrintöläisille, ei-yu-lisenssiläisille sekä kaikille alle 9-vuotiaille HIPPO-kisoihin osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja HIPPO-Viikkokisojen sivuilta.

Kesäurheilukouluja koskevat tiedustelut

Ella Pekola
Urheilukoulukoordinaattori
urheilukoulut(a)pyrinto.fi