Viita ja Räsänen Suomen mestareiksi

SM-hallien avauspäivä toi Pyrinnölle kaksi kultamitalia. Jussi Viita voitti korkeuden ja Eliisa Räsänen 400 metriä.

Jussi hyppäsi 221 ja voitti arkkivihollisen Osku Torron selvästi. Torron tulokseksi jäi 215. Hän jätti 218 ja 221 väliin, eikä 223 enää mennyt. viita_jussiJusi kokeili vielä 226:tta.

– Oli oikein hyvä kisa, eikä yritykset 226:stakaan huonoja ollut. Hyppypaikka ei ollut ihan niin kehno mitä muistelin, Jussi kertoi kisan jälkeen.

EliisaRäsäsen Eliisa juoksi mainiosti 400 metriä aikaaan 57,00. Se riitti voittoon, kun kakkoseksi juossut Jenni Kivioja sai ajan 57,48.

– Olen tosi tyytyväinen. Eilen kaarteet tuntuivat paljon pahemmilta kun kävin kokeilemassa, mutta tänään ne meni tosi hyvin, kisojen avauspäivän nuorin voittaja Eliisa säteili.

Hakasen Tiina oli pituudessa neljäs tuloksella 589. Pronssi jäi seitsemän sentin päähän.

60 metrillä Rantasen Olli juoksi alkuerässä 6,89, mikä oli erien neljänneksi paras aika. Mitalinälkä oli kova. Mutta finaalissa nivunen nappasi heti lähdössä.

– Mitään tuntemuksia ei ennen kisaa ollut. Reaktio oli hyvä ja olisi ollut kyllä tosi hyvä mahdollisuus mitaleille, harmitteli Ollin valmentaja Niina Aatsinki.

Alasaukko-Ojan Laurin aika alkuerissä oli 7,17.

Olli joutuu jättämään huomisen 200 metriä väliin ja näin ollen myös 4x kierroksen viesti jää juoksematta.

Sunnuntaina Lauri juoksee 200m, Eliisa, Laakson Jaakko ja Lahtisen Roosa 800 metriä ja Jussi 60m aidat.

Teksti: Lauri Hollo
Kuvat: Raija Oksanen