Pyrintö Hämsyn seuraottelun ykkönen

Pyrintö voitti lauantaina Hämsyn yhdeksän seuran välisen seuraottelun selvänumeroisesti. Pyrinnön voittopisteet olivat 889. Toiseksi sijoittui Tampereen Urheilijat-38 pistein 731.
Pyrinnön seuraotteluiden voittoputki jatkui tasaisen varmasti Hämsyn seuraottelussa. Henkilökohtaiset ennätykset paukkuivat jälleen ja Pyrintö iloitsi useassa lajissa kaksois – jopa kolmoisvoitoista.

20140118_183900

15-sarjan seuratulokkaat Erkki Ojala sekä Lauri Savoilainen ottivat kaksoisvoiton kuulassa ja korkeudessa. Poikien hienot tulokset lupaavat hyvää ensi kesän SM-kilpailuja silmällä pitäen.

Pinja Heinonen (13-sarja) urakoi itsensä tuplamestariksi voittamalla 60 metrin sekä korkeushypyn. Pinjan voittoaika kirjattii lukemiin 8,59 ja korkeutta tyttö hyppäsi 143.

Tiia Tammisalo, 15, niiasi niin ikään kultaa molemmista lajeistaan. Tiia tikkasi 60 metriä aikaan 8,01 ja pituutta tyttö leiskautta 511.

Kilpailut järjestettiin hyvässä yhteishengessä. Pyrinnön vastuulla kilpailuissa oli juoksut ja kanslia. Muut osallistuvat seurat vastasivat kenttälajien toimitsijatehtävistä.

Seuraava seuraottelu järjestetään 24.tammikuuta Pirkkahallissa. Tällöin ns. neljän suuren seuran seuraotteluun Pyrinnön vastustajiksi saapuvat Helsingin Kisa-Veikot, Lahden Ahkera ja Turun Urheiluliitto. Nähtäväksi jää jatkuuko Pyrinnön seuraotteluiden voittoputki.