HappyOrNot tukemassa naisten edustusjoukkuetta

Vuoden 2013 aikana pohdimme, miten ottaisimme osaa yhteiskuntavastuu asiaan?

Halusimme lähteä tukemaan jo Start-Up yrityksenä jotain tahoa millä on hyvä tavoite ja tarkoitus. Susijengin EM-pelit syksyllä 2013 Slovenian Ljubljanassa nostivat esiin koripallon suosion Suomessa. Samaan aikaan sain yhteydenoton koripallon kotikaupunkijoukkueen Tampereen Pyrinnön naisten 1-divisioona DSC_0586 (1280x853)valmentajalta Roope Tähkältä. Pyrinnön ytimekkäänä tavoitteena on nousta naisten SM-sarjaan muutaman vuoden kuluttua. Tällä hetkellä Tampereen Pyrintö kamppailee 1-divisioonassa nuorella joukkueella, jolla on kova menestyksen nälkä ja tahto näyttää oman joukkueensa kasvupotentiaali.

Tämä on näkynyt myös Pyrinnön otteissa pelikentällä, sillä he ovat voittaneet yhtä peliä lukuun ottamatta kaikki edelliset kymmenen runkosarja kohtaamistaan.

Pyrinnön pitkäjänteisen tavoitteen vuoksi halusimme lähteä tukemaan nimenomaan naisten 1-divisioona koripallojoukkuetta, sillä huomasimme heidän potentiaalinsa tulevaisuuden joukkueena. Kuin kirsikkana kakun päällä kyseessä oli vielä HappyOrNot:n kotikaupunkijoukkue Tampereen Pyrintö.

Olemme saaneet kokea pelaajien kanssa upeita hetkiä niin katsomossa kuin myös pelikentällä. Pyrinnön joukkue tarjosi HappyOrNot:n henkilökunnalle mukavan iltatapahtuman lähtien fysiikka lämmittelyistä koripallon käsittelyyn ja teknisiin kuvioihin. Tapahtuma huipentui sparrauspeliin Pyrintöä vastaan. HappyOrNot:n nousu lopussa Pyrinnön rinnalle saattoi jopa hienoisesti yllättää kotijoukkueen, sillä ottelu pelattiin Pyrinnön kotiareenalla Pyynikin palloiluhallissa. ”Saimme ensimmäisellä erätauolla tärkeitä ohjeita puolustukseen, joiden avulla pelistä DSC_0503 (1280x853)saatiin todella jännittävä aivan loppuun saakka. Toivottavasti saamme kokea lisää riemukkaita hetkiä myös katsomon puolella Tampereen Pyrinnön kanssa, kun runkosarjasta mennään kohti playoffeja!” – toteaa Pyrinnön yhteistyöstä innostunut HappyOrNot:n maajohtaja Arvi Väänänen

”HappyorNotin tuki toiminnallemme on ollut ensiarvoisen tärkeää. On hienoa nähdä, että vielä löytyy yrityksiä, jotka ennakko luulottomasti tunnistavat sponsoroinnissa muitakin arvoja kuin pelkän välittömän media-arvon ja ovat valmiita tukemaan muutakin kuin miesten ammattilaisurheilua. HappyorNotin mukanaolo on osaltaan mahdollistanut toiminnassamme myös nuorten tulevaisuuden tähtien kasvua ja kehittämistä niin urheilijoina kuin ihmisinä.

”Yhteistyömme Happy-or-Notin kanssa on osoittanut, että sponsoroinnin taustalle löytyy muitakin muotoja kuin pelkkä paitamainos, jos kokonaisuutta lähdetään tosissaan rakentamaan yhdessä. Samalla yhteistyö on opettanut nuorille pelaajillemme kuinka tärkeää on, että kaikki toiminnan perustekijät taustoista varsinaiseen joukkueeseen puhaltavat yhteen hiileen ja kuinka hyviä tuloksia saadaan aikaan, kun näin on. Tästä iso kiitos HappyorNotille sekä tietysti muillekin toimintaamme tukeneille tahoille,” kertoo Roope Tähkä, valmentaja, Tampereen Pyrintö.

 

Teksti: Arvi Väänänen
Kuvat: Tampereen Pyrintö