Pyrinnölle Venlojen viestin hopeaa!

Pyrinnön naiset saavuttivat Kuopion Jukolassa Venlojen viestin hopeaa. Voitto matkasi Tanskaan, OK Pan Århus juhli Venlojen voittoa kolmen minuutin erolla Pyrinnön punahilkoista. 

venlatPyrinnön kvartetti Anni-Maija Fincke, Riina Kuuselo, Venla Niemi ja Saila Kinni tekivät jokainen osuuksillaan tasaista jälkeä. Tanskan joukkue johti viestiä toisesta vaihdosta lähtien. Kolmanneksi Venlojen viestissä sijoittui ruotsalainen OK Linne.

Vahvaa pyrintöläispanosta esitti myös seuran kakkosjoukkue sijoittumalla hienosti 19.
20v_venlat

 

Mukana Pyrinnön Venlojen joukkueissa oli myös vuoden 1994
Venlojen voittajajoukkue Tiina Jussila, Henna-Riikka Huhta,
Tarja Taulavuori ja Annika Viilo. Kuopiossa naisten sijoitus oli 173.

Miehet Jukolassa sijalle 21.

Jukolan viesti juostiin lauantai-sunnuntai välisenä yönä. Pyrinnön seitsemän osuuksinen joukkue sijoittui lopputuloksissa hienosti sijalle 21. Edellisvuoden sijoituksen ollen 43. Joukkueella juoksivat juoksujärjestyksessä: Anton Kuukka, Elias Kuukka, Severi Kymäläinen, Leo Laakkonen, Sevrin Howald, Aleksi Niemi ja Florian Howald.

Jukolan viestin tulokset

Kuvat: Lammikko