Ruotsia kaatamaan peräti 13 pyrintöläistä

Tulevan viikonlopun maaotteluun on nimetty 13 pyrintöläistä. Ensimmäisen kerran maaottelun historiassa Helsingin ulkopuolella järjestettävä maaottelu kilpaillaan 3.-4. syyskuuta Ratinan stadionilla. Aikuisten ottelussa woolrich uomo outlet Suomen edustusasun pukee kymmenen pyrintöläistä ja nuorten maaottelussa Suomea edustaa kolme pyrintöläistä. Eniten maajoukkueurheilijoita seuratasolla tulee Tampereen Pyrinnöstä.

Maaottelun yhteydessä aktiiviuransa päättävät Pyrinnön aikuisurheilijat korkeushyppääjä Jussi Viita sekä kiekonheittäjä Tanja Komulainen.

Pyrinnön tiedotus kysyi urheilijoilta mietteitä tulevasta kotistadionin maaottelusta

Pyrintöläisten mietteet maaottelusta

Ville Aarnivala (200m ja 4x100m)
Totta kai todella hyvin mielin ollaan Ruotsin kaatoon lähdössä. Nuorten ottelussa on jo pari kertaa päässyt maaottelutunnelmaa haistelemaan, mutta nyt ensimmäistä kertaa sitten äijien kanssa. Tunnelma kotistadionilla on varmasti hyvä ja puitteet uudistetussa Ratinassa loistavat, joten ei muuta kuin nappaamaan ruotsalaisten päänahkoja ja toivottavasti korjailemaan omia ennätyksiä vielä uusiin lukemiin.

Reetta Hurske (100m aj)
Lähden hyvillä mielin kaatamaan Ruotsia kotikentällä. Tavoitteena on juosta hyvä aika ja saada ehjä juoksu kauden viimeiseen kisaan. Toivottavasti ratina tulee täyteen ja saadaan erinomainen tunnelma!

Lotta Harala (100m aj)
Tuntuu super hyvältä päästä pitkästä aikaa pukemaan suomipaita päälle ja erityisesti kun sen pääsee Woolrich sito ufficialetekemään taas kotistadionilla Ratinassa maaotteluruotsi vastuksena. Kausi on loppua kohden lähtenyt sujumaan hyvin ja olosuhteiden ollessa kunnossa uskon pystyväni parantamaan ennätystä lauantaina. Odotan tosi innolla ruotsiottelua ja nautin täysillä huikeesta tunnelmasta mikä Ratinaan saadaan. Haetaan huippu lopetus tälle kaudelle

Tanja Komulainen (kiekko)
Kiitti! Lähden innokkaana kuin nuori varsa Ratinaan. Luulen, että tulee henkilökohtaisesti ikimuistoisin kilpailu. Toisaalta avoimin mielin, koska viime viikon raju sairastelu ei kuulunut valmistautumissuunnitelmiini. Onneksi kuitenkin on vielä viikko aikaa toipua ja täysi Ratina varmasti sytyttää ja antaa ekstravoimia! Parempaa tapaa aktiiviuran viimeiselle kisalle on vaikea kuvitella: kotiringissä maajoukkueasussa rakkaiden ystävien ja vastustajien kanssa kilpaillen maailman hienoimmassa urheilutapahtumassa, jonka järjestelyistä vastaa oma seura ja katsomossa kannustavat läheiset, tutut ja hienot tamperelaiset & suomalaiset yleisurheilufanit.

Suvi Helin (kuula)
No niin. Rennon rajulla mielellä Ruotsin kaatoon. Vahva kutina että naisten joukkue on niin kovassa kunnossa ja hyvällä taistelumielellä että voitetaan. Innolla odotan kuinka ainutlaatuinen fiilis ja tunnelma saadaan Tampereelle.

Jaakko Laakso (800m)
Kiitos! Ihan hyvillä mielillä lähdetään Ruotsin kaatoon! Oon sairastellut aika paljon koulun alkamisen jälkeen ja antibioottikuuri on päällä. Tiedän kuitenkin että kunto on tosi hyvä, joten eiköhän viikonloppuna tossu taas liiku kovaa! Tuntuu kyllä erityisen hienolta päästä kisaamaan suomipaita päällä omalla kotistadionilla!

Jarkko Järvenpää (10 000m)
Vain voitto mielessä.

Jussi Viita (korkeus)
Kauden vika kisa on myös uran vika kisa. Lähden nauttimaan siitä täysillä! Mikään ei ole parempaa kuin päättää ura täydellä kotikentällä Ratinassa. Olen rakentanut uutta kuntopiikkiä ensi viikonloppua varten, joten ruotsalaiset tulevat kohtaamaan nälkäisen Leijonan!


Nuoret Ruotsin kaatajat

Frida Hämäläinen (400m aj & 4x400m)
Hyvillä mielillä ja erityisen kiva pukea Suomi-asu ensimmäistä kertaa päälle, kun maaottelu käydään ratinassa.

Jemina Forss (800 m)
Huippua kilpailla Suomi asussa omalla kotisadionilla.

Tiia Tammisalo (4x100m):
Hyvillä fiiliksillä ruotsin kaatoon ja mahtavaa että kisat on omalla kotistadionilla! Eikun ruotsi kumoon!

Teksti ja kuvat: tp tiedotus