Pihlajalinna tamperelaisen suurseuran Pyrinnön kumppaniksi

Urheiluseura Tampereen Pyrintö ja Pihlajalinna ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen.

Pyrinnön koripallon edustusjoukkueet ovat tehneet pitkään yhteistyötä entisen Koskiklinikan Sporttiklinikan kanssa. Nyt Pihlajalinnan kanssa solmittu sopimus kattaa ensimmäisen kerran kaikki Pyrinnön kahdeksan lajijaostoa.

”Luottamus on saavutettu. Kun olemme tyytyväisiä, ei ole syytä hypätä tuntemattomaan”, sanoo Pyrinnön toiminnanjohtaja Jarmo Hakanen.

Kesällä 121 vuotta täyttävässä Pyrinnössä urheilee 2200 urheilijaa. Yhteistyösopimus keskittää heidän terveydenhuoltonsa Pihlajalinna Koskiklinikalle.

”Pyrinnön kanssa tehtävässä juniorityössä tulee korostumaan erityisesti vammojen ennaltaehkäisy. Lisäksi sata Pyrinnön nimeämää huippu-urheilijaa saa meiltä VIP-palvelun, joka takaa heille nopean hoitoon pääsyn. Heille myös nimetään neljä vastuulääkäriä, joilla on erityisosaamista nimenomaan huippu-urheilijoiden hoidosta. (Lääkärit ovat Heidi Haapasalo, Jonne Väisänen, Topi Piippo, Kati Härkönen sekä Petteri Kousa.)  Edustusjoukkueille nimetään myös vastuulääkäri ja -hoitaja”, kertoo Pihlajalinnan aluejohtaja Petteri Kousa.

Yhteistyö tarjoaa huippu-urheilijalle suoran ja tutun tien palvelujen äärelle. ”Minä näen, että tämä on yksi syy, miksi kannattaa urheilla Pyrinnössä”, Hakanen summaa.

Lisätiedot

vastuusairaanhoitaja Marja-Leena Lehtonen, Pihlajalinna, marja-leena.lehtonen(a)pihlajalinna.fi
urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen, Tampereen Pyrintö, sp. elisa.hakanen(a)tampereenpyrinto.fi

www.pihlajalinna.fi