Pyrinnön hiihdon uusi huippuryhmä aloittaa tänä keväänä!

Pyrinnöllä on ollut vahva ja iso nuorten naisten joukkue jo monta vuotta ja naisemme ovat menestyneet hyvin ikäluokkiensa SM-kisoissa ja yleisessä sarjassa. Tukeaksemme naistemme matkaa kohti Suomen kansallista kärkeä yhä paremmin, Pyrintö perustaa tälle kaudelle 2019-2020 uuden huippuryhmän.

Ryhmään valitaan joka kevät kaudelle kerrallaan 3-5 seuran kovatasoisinta hiihtäjää. Valinnat tehdään edelliskauden tulosten perusteella. Seura tukee näitä hiihtäjiä kaikkien muiden kattavien seuraetujen lisäksi erillisellä valmennusstipendillä.

– Nähdäksemme etumme ovat nytkin jo erittäin kilpailukykyiset ja treeni- ja leiritarjontamme huippuluokkaa. Uudella valmennusstipendillä haluamme kuitenkin auttaa kärkiurheilijoitamme vielä paremmin kohti heidän henkilökohtaisia tavoitteitaan, kertoo hiihtojaoston puheenjohtaja Pasi Rajala.

Pyrinnön hiihtäjien toiminnan keskiössä ovat jatkossakin yhdessä tekeminen ja hyvä meininki, eikä laadukkaista yhteistreeneistä ja leireistä tulla tinkimään. Huippuryhmä kaudelle 2019-2020 nimetään 31.5.2019 mennessä.

Lisätiedot Huippuryhmästä Pasi Rajalalta (040 546 4925).