Tampereen Pyrinnön perinteiselle kesäleirille ilmoittautuminen on auki!

Tule mukaan kesän parhaalle urheiluleirille. 

 

Tampereen Pyrinnön kesäleiri järjestetään kesäloman ensimmäisellä viikolla 7.-10. kesäkuuta. Leiri toteutetaan päiväleirinä. Ovet ovat auki leiriläisille klo 8-16 ja leirin virallinen aika on 9-15. Kesäleiri alkaa joka aamu Pyynikin palloiluhallilta ja lajipisteet ovat palloiluhallin lähistöllä.

 

Kesäleirillä tutustutaan seuramme muihin nuoriin urheilijoihin sekä avataan ovia muiden lajien lajiharjoitteluun (hiihto, yleisurheilu, koripallo, suunnistus, painonnosto sekä cheerleading). Leiripäivä sisältää aina kaksi erijaoston lajiharjoitusta ja muuta oheistoimintaa. Päämäärämme on tehdä ainutlaatuinen ja unohtumaton kesäleiri jokaiselle lapselle. Leirillä vallitsee yhteisöllisyys ja pyrintöläinen meininki. Tällä leirillä päivät ei taatusti ole tylsiä! 

 

Viime vuonna pystyimme järjestämään leirin onnistuneesti Covid -tilanteesta huolimatta ja järjestämme leirin tänäkin vuonna THL:n koronasuosituksien mukaisesti. Seuraamme myös tarkasti Pirkanmaan koronaohjeistusta. Lapsenne turvallisuus on meille ensisijaista. 

 

Leiriläisille tarjotaan joka päivä lounas sekä välipala. Leirin päätteeksi leiriläiset saavat myös leiritodistuksen sekä Kesäleiri 2021 -paidan. 

 

Leirillä lasten kanssa on leiriohjaajat, jotka vastaavat leiriläisten päivän aikataulusta. Leiriohjaajat huolehtivat siitä, että lapsillanne on paras mahdollinen leiri. Ohjaajat ovat Tampereen Pyrinnön eri jaostojen nuoria. 

 

Ilmoittaudu leirille viimeistään keskiviikkona 26.5. 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Ilmoittautumisen yhteydessä saatte sähköpostiinne tilausvahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta.

Lasku leirille lähetetään sähköpostitse viikolla 22.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja

olivia.benkhalifa@tampereenpyrinto.fi