PCT hakee osa-aikaista jaostoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen

PCT hakee osa-aikaista jaostoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Pyrintö Cheer Team on Tampereen Pyrintöön vuonna 2008 perustettu kilpacheerleadingin lajijaosto. Jaostomme koostuu 35 joukkueesta ja yli 800 jäsenestä. Seuran valmennuksesta vastaa yli 80 koulutettua valmentajaa. Pyrintö Cheer Team on Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura ja meillä on Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-tunnus. Toimistotilamme sijaitsevat Tampereen keskustassa ja harjoittelutilamme sijaitsevat Nekalassa. ________________________________________________________________________________________________ Haemme osa-aikaista jaostoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen, viikoittainen työaika 15-30 t/vko. Työ jakautuu pääsääntöisesti kolmesta neljään arkipäivälle sopimuksen mukaan, työaika painottuu iltapäiviin. Tehtävään hakijoilta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivisuuta, urheiluseuratoiminnan tuntemusta ja organisointikykyä. Lisäksi jaostoassistentilta odotetaan kykyä tuottaa kirjallista materiaalia, monipuolisia atk-taitoja sekä sosiaalisen median osaamista (Facebook, Instagram, Snapchat). Nettisivujen päivittäminen ja PCT:n toiminnan tunteminen katsotaan eduksi. Hakijan tulee olla täyttänyt 18 vuotta työtehtävän alkaessa. Jaostoassistentin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat erilaiset avustavat toimistotyöt, muun muassa jäsenrekisterin (myClub) hallinta ja hoito, erilaiset viestinnän tehtävät, palkallisten ja luottamustoimisten avustavat tehtävät ja tapahtumajärjestämisen tukitoiminnot. Olet myös omien vahvuuksiesi mukaan kehittämässä jaoston toimintaa. Olet työssäsi järjestelmällinen, luotettava, tunnollinen ja sinulla kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimipelaamiseenkin. Edellytämme valittavalta henkilöltä myös valmiutta ajoittaisiin ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävä sopii hyvin esim. välivuotta pitävälle. Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn hyvässä työympäristössä, energisen lajin parissa ja laajan palkallisten ja luottamustoimisten seura-aktiivien verkoston. Työtehtävään koulutetaan ja perehdytetään ensimmäiset kaksi viikkoa. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV 12.7.2020 mennessä sähköisesti osoitteeseen anna.sallyla@pyrinto.fi. Otsikoi sähköinen hakemus tunnisteella ”Jaostoassistentti”. Tuntipalkka sopimuksen mukaan. Laita palkkatoiveesi hakemukseen. Hakijoiden joukosta osa pyydetään haastatteluihin heinä-elokuun aikana. Työtehtävään haetaan työntekijää alkaen 17.8.2020 (aloitus- ja lopettamispäivämäärä sovittavissa). Lisätietoa tehtävästä: Anna Sällylä Lajipäällikkö anna.sallyla@pyrinto.fi 044-9874669 (maanantaina 22.6.2020 klo. 13.00-14.00)