FLAMES naiset, edustus

Yli 16-vuotiaiden naisten edustusjoukkueessa harjoitellaan 4-5 kertaa viikossa kaikkia lajin osa-alueita tavoitteellisesti ja tulevaisuuden kilpailuihin tähdäten. Keväällä peruskuntokauden aikana tehdään mm. lihaskuntoa ja -liikkuvuutta, ponnistusvoimaa ja lajitekniikan hiontaa. Syksyllä valmistaudutaan kilpailukauteen. Joukkueella on tavoitteena kilpailla ainakin 3-5 kilpailun verran kotimaassa ja mahdollisuuksien mukaan myös ulkomailla. Joukkue esiintyy myös seuran kevät- ja talvinäytöksissä sekä tekee lisäksi mahdollisuuksien mukaan työ- ja talkookeikkoja. Flames-joukkueessa urheileminen vaatii urheilijalta ja kodilta kokonaisvaltaista sitoutumista harjoitteluun.

Ikätaso: yli 16 -vuotiaat (synt. 2003-)
Taitotaso: Edustus
Harjoitukset: 4 krt/vk, 1,5-3 h/krt + leirit
Maksut: Kausimaksu 225€ kerran kaudessa + jäsenmaksu 30€ kerran vuodessa, muut n. 900€  (lisenssi, leirit, kilpailumatkat, varustehankinnat, oheisharjoittelu)
Valmentajat: Laura, Neea ja Pieta

Mikäli olet entinen tai nykyinen A-tason urheilija, olet tervetullut tavoitteelliseen ja mukavaan porukkaamme! Joukkueessamme treenaa niin oman seuran kasvatteja kuin muistakin seuroista muuttaneita tyttöjä.

Kysymyksissä vastaamme mielellämme sähköpostitse: mukaan.pct(a)gmail.com tai puhelimitse: 044-2382852

Tervetuloa taitavien liekkien joukkoon!