FLAMES naiset, edustus

Yli 16-vuotiaiden naisten edustusjoukkueessa harjoitellaan 4-5 kertaa viikossa kaikkia lajin osa-alueita tavoitteellisesti ja tulevaisuuden kilpailuihin tähdäten. Keväällä peruskuntokauden aikana tehdään mm. lihaskuntoa ja -liikkuvuutta, ponnistusvoimaa ja lajitekniikan hiontaa. Syksyllä valmistaudutaan kilpailukauteen. Joukkueella on tavoitteena kilpailla ainakin 3-5 kilpailun verran kotimaassa ja mahdollisuuksien mukaan myös ulkomailla. Joukkue esiintyy myös seuran kevät- ja talvinäytöksissä sekä tekee lisäksi mahdollisuuksien mukaan työ- ja talkookeikkoja. Flames-joukkueessa urheileminen vaatii urheilijalta ja kodilta kokonaisvaltaista sitoutumista harjoitteluun.

Ikätaso: yli 16 -vuotiaat (synt. 2004-)
Taitotaso: Edustus
Harjoitukset: 4 krt/vk, 1,5-3 h/krt + leirit
Maksut: Kausimaksu 240€ kerran kaudessa + jäsenmaksu 30€ kerran vuodessa, muut n. 900€  (lisenssi, leirit, kilpailumatkat, varustehankinnat, oheisharjoittelu)
Valmentajat: Laura ja Neea

Mikäli olet entinen tai nykyinen A-tason urheilija, olet tervetullut tavoitteelliseen ja mukavaan porukkaamme! Joukkueessamme treenaa niin oman seuran kasvatteja kuin muistakin seuroista muuttaneita urheilijoita.

Kilpajoukkueisiin haetaan valintapäivien kautta syksyisin ja toimintaan sitoudutaan lukuvuodeksi kerrallaan.

Kysymyksissä vastaamme mielellämme sähköpostitse: mukaan.pct(a)gmail.com tai puhelimitse: 044-2382852

Tervetuloa taitavien liekkien joukkoon!