Onnistumisia ja epäonnea Nuorten SM-hiihdoissa Lahdessa

Kauden ensimmäinen Nuorten SM-viikonloppu vietettiin Lahdessa 15.-16.2.

Lauantain ohjelmassa oli viestit, ja Pyrinnöltä mukana ainoana Hämeen piirin seurana joukkueet kahdessa sarjassa: N18 ja M18.

Nuorten miesten joukkue Olli Haavisto, Risto Kataja, Arsi Harjuntausta onnistui upeasti sijoittuen sijalle 12.Varsinkin 16-sarjalaisen Ollin 9. sija aloitusosuudella nosti odotuksia tulevia M16-sarjan SM-kilpailuja ajatellen! Koko joukkue voi osallistua samaan sarjaan myös vielä ensi vuonna, joten tavoitteen voi asettaa jo sinne saakka.

N18-sarjan aloittaja Emmi Rajala menetti hyvän alkusijoituksen kaatumiseen (ilmeisesti on katsottu liikaa mallia Sotshin kisoista ;). Vapaan osuuksilla Sonja Harjuntausta ja Emmi Hakomäki kirivät joukkueen kuitenkin sijalle 19. Myös tyttöjen joukkue mahtuu kokonaisuudessaan samaan sarjaan vielä vuoden kuluttuakin, mutta saa treenata tosissaan sillä 16-sarjasta nousee ensi vuonna toinen joukkueellinen kovia tyttöjä – kaksi joukkuetta siis kisaan ensi vuonna !?

Sunnuntain henkilökohtaisilla pitkillä matkoilla ei poisjääntien ja keskeytysten takia saatu maaliin lopulta yhtään Pyrintöläishiihtäjää. Ajatukset onkin jo suunnattu Ristijärvelle, jossa kisataan perinteisen ja vapaan henkilökohtaisilla ‘perusmatkoilla’ 8.-9.3.2014.

 

Leave a Comment