Naisille ilahduttava 16. sija yleisen sarjan SM-viestissä Vaajakoskella

Yleisen sarjan SM-kilpailut käytiin haastavissa kevätolosuhteissa 21.-23.3.2014 Jyväskylän Vaajakoskella. Perjantaina ohjelmassa olivat henkilökohtaiset 5 ja 10km vapaan hiihtotyylin kilpailut, lauantaina viestit ja sunnuntaina lyhennetyt pitkät matkat, 20 ja 30km, perinteisellä tyylillä.

Henkilökohtaisten matkojen osalta Suvi Karjaluoto otti molemmilta kilpailumatkoilta parhaat pyrintöläissijoitukset: hän oli perjantain vapaan vitosella 33. ja sunnuntain perinteisen 20km:n kisassa 27. Myös Heikki Karjaluoto onnistui hyvin sunnuntaina ja oli miesten 30km:n kilpailussa lopputuloksissa sijalla 52. Perjantain naisten kisassa Anni Ala-Mettälä ja Terhi Pollari säestivät Suvia sijoilla 56. ja 68. Heikki oli perjantaina sijalla 117. Sunnuntain pitkällä matkalla Anni oli 53., Jaakko Mäkelä 77. ja Juho Sihvola 79.

Lauantaina kilpailluissa viesteissä miesIMG_1691ten ja naisten joukkueet molemmat lunastivat maltillisen tavoitteen, joka tämän kauden osalta oli palauttaa joukkueet lähtöviivalle. Naiset toivat lopulta myös varsin hyvän 16. sijan ja sijoitus kymmenen parhaan joukkoon ei jäänyt mahdottoman kauas. Miehet olivat lopputuloksissa sijalla 39.

Leave a Comment