Valioluokkaan hiihdon seuraluokittelussa!

Tampereen Pyrintö on noussut valioluokan seuraksi Maastohiihdon seuraluokittelussa. Valioluokkaan kuuluu 20 luokittelun parasta seuraa, ja Pyrinnön sijaluku vuoden 2014 luokittelussa on 16. Hämeen piirin seuroista edellä ovat Hämeenlinnan Hiihtoseura (10.), Lempäälän Kisa (11.) ja Valkeakosken Haka (12.). Luokittelun kärkipaikkaa pitää Oulun Hiihtoseura. Koko luokittelun näkee täältä.

Pyrinnön valttina luokittelussa on tasaisuus – pisteitä kertyy kaikilta toiminnan osa-alueiltPlogo A3.fh11a.  Pyrintö on ollut pitkään valioluokassa viimeksi 2000-luvun alussa, ja tietenkin tavoitteemme on edetä Top-10:een, jossa viimeksi on oltu kymmenen vuotta sitten! Aiempien vuosien luokittelutuloksia, samoin kuin tämän vuoden yksityiskohtia voi tarkastella oheisen linkin takaa.

Leave a Comment