Terhi Pollarin loistosijoitus SM-hiihdoissa Jämillä parasta pyrintöläisantia

Terhi Pollari teki hienon hiihdon Jämin SM-kisoissa sunnuntaina 1.2. ja oli naisten perinteisen 15km lopputuloksissa upeasti 17. sijalla! Myös Suvi Karjaluoto sijoittui samassa kilpailussa hienosti 28:ksi. Terhi johti kilpailua pitkään kaikilla väliaika-asemilla ja maalissa ja siksi Terhin hienoa hiihtoa ja upeasti hoidettua haastattelua saatiin ihailla YLE:n kisalähetyksessäkin – jos ette nähneet, käykää katsomassa YLE Areenassa!

IMG_0425

Sunnuntai oli muutenkin hyvä pyrintöläispäivä, kun vielä Heikki Karjaluoto täydensi sitä miesten kilpailun 48. sijalla. Lisäksi Jaakko Mäkelä oli 70. ja Juho Sihvola 82. raskaassa kelissä käydyssä kisassa.

Lauantaina vapaan tyylin normaalimatkan kisassa pyrintöläisistä olivat mukana Suvi Karjaluoto (48.), Anni Ala-Mettälä (58.) sekä ensimmäisiin aikuisten sarjan maan mestaruuskisoihin osallistunut Tangui Vulliet (99.). Perjantain sprintteihin pyrintöläisistä osallistui vain Terhi Pollari, joka hiihti karsinnasta jatkoon sijoittuen lopulta 25:ksi.

Aikuisten kilpailukausi jatkuu monella urheilijalla nyt eri pitkän matkan kilpailuilla. Normaalimatkoihin palataan viimeistään maaliskuussa, jolloin edessä ovat Pyhäjärven Suomen Cup ja Rukan SM-kilpailut.

Leave a Comment