Pyrinnön Kansallisten yhteydessä myös kuntosarjojen kilpailu!

Pyrintö kokeilee ensimmäistä kertaa kuntosarjoille suunnatun kilpailun järjestämistä kansallisten hiihtojen yhteydessä. Tarkoituksena on tarjota aktiivikuntoilijoille mahdollisuus kokeilla normaalimatkojen kilpailumatkaa ja tilaisuus päästä vertaamaan omaa kuntoa piirin kärkihiihtäjien vauhtiin.

Pyrinnön Kansalliset Hiihdot hiihdetään 14.3. ja kuntoilijoille tarkoitettu Pyrinnön Kuntokilpa Plogo A3.fh11järjestetään välittömästi Kansallisten Hiihtojen jälkeen. Sarjat on miehille ja naisille sekä molemmille tyyleille. Matkat ovat samat, kuin kansallisten hiihtojen yleisissä sarjoissa eli naisille 10km ja miehille 15km. Kuntokilpaan osallistuvalla ei saa olla voimassaolevaa Hiihtoliiton kilpailulisenssiä, mutta muita kriteerejä osallistumiselle ei ole. Ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon sähköpostitse tai jälki-ilmoittautumisena paikan päällä.

Lisäinfoa tapahtumasta täältä. Tervetuloa mukaan!

Leave a Comment