Valmennusryhmien kesäharjoittelu alkoi kotileireillä

Pyrinnön HS-ikäisten Sisuryhmä ja nuorten Tehoryhmä aloittivat uuden ryhmäharjoittelukauden viikonlopun mittaisella kotileirillä Tampereella 16.-17.5. Viikonlopun aikana tehtiin kolme treeniä ja vietettiin aikaa oheistoiminnan puitteissa.

Sisuryhmä aloitti viikonlopun Sisu Lanopeutta, koordinaatiota ja taitoa kehittävällä treenillä Kaupissa. Tarjolla oli ainakin loikkia, ruutuhyppelyä ja koordinaatiotikkaita! Lauantaina iltapäivällä taitoteema jatkui, mutta nyt ryhmä hyppäsi rullasuksille ja otti näin kesän ensimmäistä kertaa tuntumaa lajiharjoitteluun erilaisten suksenhallinta- ja pujotteluharjoitusten avulla. Sunnuntaina leiri huipentui nelisen tuntia kestäneeseen vaellukseen Hervannan metsissä ihanan aurinkoisessa säässä.

Tehoryhmän lauantaiaamu oli vieläkin vauhdikkaampi, kun nuoret Teho Sukoettelivat nopeuskestävyyttään Hervannan urheilukentän radalla. Iltapäivällä vierailevaksi valmentajaksi saapunut Julle Vankka J-Sportilta opasti nuoria liikkuvuus- ja tekniikkaharjoittelun saloihin: ilmeisesti kävely keksittiin tuossa treenissä uudelleen, koska jälkipelit sen osalta jatkuivat vielä seuraavana päivänäkin. Sunnuntaina Tehoryhmä vietti treenissään neljä tuntia rullahiihtäen ensin Hervannasta Valkeakoskelle päin ja vaeltaen sieltä metsien kautta takaisin suunnistustaitoisten johtaessa porukkaa kartan ja kompassin avulla.

 

Leave a Comment