HS-kuntopiiri syksyllä joka viikko!

Urheilijoiden ja vanhempien toiveesta hiihtokoulun harjoitustarjonta lisääntyy, kun aikaisemmin joka toinen viikko järjestetty HS-kuntopiiri pidetään tänä syksynä ja ensi talvena joka viikko. Lisäksi vuoro siirtyy kokonaan sisätiloihin Ratinan voimistelusaliin ja kellonaika muuttuu.

Ensi viikon maanantaista 7.9. alkaen HS-kuntopiiri siis joka maanantai jo klo 19-20 Ratinan Voimistelusali 2:ssa (sama käytävä kuin kuntosali).HS-kuntopiiri

Jokaviikkoisen vuoron myötä kuntopiirin ohjaajakaarti kasvaa ja tuttujen Pasin ja Jarmon voimatreenien lisäksi tarjolla on ainakin kerran kuussa kiertoharjoituskuntopiiriä sekä vaihdellen erilaisia taitoa ja liikkuvuutta kehittäviä harjoituksia. Naishiihtäjämme Terhi Pollari ja Anni Ala-Mettälä ovat myös luvanneet vierailla vetäjänä syksyn aikana, joten nyt kannattaa pitää huoli siitä, että kaikki ovat mukana uudella vuorolla joka viikko!

Leave a Comment