Ilmoittautuminen Levin leirille!

Leirikutsu löytyy alhaalta sekä leirin tapahtumasivulta.

Matkat leirille omatoimisesti, tarjolla yhteinen lippuvaraus suosittuun yöjunayhteyteen Tampere-Kolari-Tampere. Junamatkaa havittelevien osalta nopea ilmoittautuminen tarpeen!

Ilmoittautumiset: Pasi Rajala 040 5464925 tai mieluiten pasi.rajala(at)nokia.com

 

Levin lumileiri on 28.11. – 5.12.

Levin Leiri on suunnattu ensisijaisesti 13v täyttäneille hiihtäjille. Sitä nuorempien mukaan tulevien osalta erikseen keskustelu vanhempien kanssa ja mielellään vanhempi mukaan! Leiripäällikkönä toimin minä (yhteystiedot alla), Ilmoittautuminen alkaa nyt. Itse asiassa nopeimmat on jo ilmoittautuneetkin…

Majoitukset Levin keskustassa ‘Alppitalot’ huoneistoissa. Ruokailut hoidetaan pitopalvelun toimesta paikalle tuotuna. Erikoisruokavaliosta tieto minulle ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirin kustannukset ovat noin 220-250€ leiriläisiltä ja noin 320-350€ mukaan tulevilta huoltajilta. Hintaan sisältyy majoitus ja ruokailut sekä tietenkin treenien ohjaus sisältäen tekniikkavideoinnit ja palautteet.

Matkat Leville hoidetaan omatoimisesti ja omalla kustannuksella. Vuosien varrella hyväksi havaittu yöjunayhteys Kolarin kautta on niin suosittu, että paikat pitää varata jo nyt. Lähtö Tampereelta on perjantaina 27.11. illalla ja paluu sunnuntaina 6.12. aamulla Tampereelle. Viime vuonna junamatkojen hinnat olivat noin 90/60/45 euroa per henkilö per suunta (aikuinen/opiskelija/lapsi). Jos siis aiot matkustaa leirille junalla, ilmoita siitä välittömästi! Kerro myös jos olet jo hankkinut tai aiot hankkia junalipun itse tai jos matkustat jollain muulla tavalla.

Leave a Comment