Ilmoittautuminen Jämin leirille!

Hiihtojaosto järjestää viidennen perinteisen harjoitteluleirin Jämillä. Ajankohta on pe 6.11-su 8.11. Viimevuotiseen tapaan leiri jakautuu koko viikonlopulle, jolloin pääsemme hiihtoputkeenkin hiihtämään kolmena päivänä peräkkäin.
Leiri on suunnattu kaikille jaoston jäsenille, kuitenkin niin että ikäraja suosituksena pidetään harjoittelemista vähintään torstaiharjoitusten puna-valkeassa ryhmässä (noin 9-10vuotta ja vanhemmat). Nuorempien vanhemmilla on toki mahdollisuus tulla mukaan huoltajan ominaisuudessa, mikäli tarvetta on.

Majoitukseen on varattu Reima Contry Centeristä 16 kpl kolmen hengen huoneita. Linkki majoitukseen löytyy viestin lopusta.

Leirin kustannukset ovat 80€ leiriläisiltä ja 120€ mukaan tulevilta huoltajilta. Leirimaksu maksetaan käteisellä paikan päällä. Hintaan sisältyy majoitus ja ruokailut, sekä hiihtoputken käyttö, valmennus ja hyvä leiri. Hintaan ei sisälly perjantai eikä launantai-illan iltapaloja eikä matkustusta Jämille.  Matkaan toki pyritään järjestämään kimppakyytejä.

Valmentajina leirillä toimivat jaoston valmentajat.

Lähtöpaikkana toimii Kalevan ABC ja lähtöaika on noin klo 17. Paluu samaan paikkaan sunnuntaina noin klo 14. Toki voit tulla myöhemmin tai suunnata suoraan Jämille.

Ilmoittautumiset Jarmolle 25.10. mennessä mieluiten sähköpostitse tiedustelut myös puhelimitse p. 040-5939623. Ilmoittautumisen yhteydessä muista mainita ruoka-aineallergiasi sekä mahdollinen kyytitarpeesi.

Leave a Comment