Hiihtokoulun Tekniikkaralli täydentämään Hiihtokoulun tarjontaa!

Hiihtokoululaisten vanhempien pyynnössä Hiihtojaosto täydentää harjoitustarjontaansa uusilla harjoituksilla, kun Hiihtokoulun Tekniikkaralli aloittaa keskiviikkona 10.2.

Hiihtokoulun Tekniikkaralli on uusi Hiihtokoulun harjoitustapahtuma, jossa harjoitellaan molempien Levi11hiihtotyylien perustekniikoita Hiihtokoulun torstaiharjoituksia täydentäen.

Tekniikkaralli on suunnattu pääasiassa 10-14 -vuotiaiden sarjoissa hiihtäville hiihtokoululaisille ja se sopii kilpailemisen jo aloittaneille tai sitä suunnitteleville innokkaille hiihtäjille, jotka haluavat lisäopetusta perustekniikoihin hiihtokoulutreenien ohella. Tekniikkarallia ohjaavat Hiihtokoulun ohjaajat sekä seuramme kilpahiihtäjät.

Tekniikkaralli pidetään keskiviikkoisin (huom! poikkeuksena tiistai 23.2.) Kaupissa klo 18-19. Jokaisen osallistujan suositellaan suorittavan kevyt alkuverryttely hiihtäen omatoimisesti ennen treenien alkua ja samaten loppuverryttely treenien lopuksi. Tekniikkarallissa viikoittain harjoiteltava tekniikka noudattaa pääasiassa Hiihtokoulun ohjelmaa. Tyylit voi tarkastaa ohjelmasta täällä.

Tekniikkaralli on uusi kokeilu ja toivottu lisäys Hiihtokoulun tarjontaan. Jokaiselta osallistujalta tullaankin keräämään palautetta ensi kautta varten. Jos kokeilu on onnistunut ja lisätarjonta koetaan tarpeelliseksi, Tekniikkarallista saattaa tulla pysyvä osa Hiihtokoulun talviohjelmaa. Tämän kauden pilottivaiheessa Tekniikkaralliin osallistuvat voivat halutessaan maksaa vapaaehtoisen 20 euron lisämaksun hiihtokoulumaksun lisänä. Mahdollisesti saatavat varat käytetään kokonaisuudessaan Tekniikkarallia ohjaavien kilpahiihtäjien omien valmennuskulujen kattamiseen.

Tiedustelut ja lisätiedot Anni Ala-Mettälältä (p. 040 7236899).

Leave a Comment