Valtakunnalliset Hopeasomman loppukilpailut viikonloppuna Kuopiossa

Hopeasompaikäisten hiihtäjien kauden huipentuma eli Hopeasomman loppukilpailu kilpaillaan viikonlopun aikana Kuopiossa.

Pyrinnön joukkueessa mukana oli yhteensä seitsemän urheilijaa. Osa aloitti urakkansa jo perjantaina vapaan tyylin sprintillä.e8bffefac26672e0e4ce2cfa33ba4db7 (2) Lauantaina kilpailtiin henkilökohtaisilla normaalimatkoilla perinteisellä ja viikonloppu huipentuu viesteihin sunnuntaina, jolloin matkaan lähtee Pyrinnön N14-tyttöjen joukkue.

Kaikki osallistuja saivat hyvää kokemusta isoista kisoista. Parhaan henkilökohtaisen sijoituksen nappasi Ronja Haavisto (kuvassa 1. vasemmalta) N13-sarjassa, kun hän oli lopputuloksissa 35. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja joukkueen koon kasvattamista tuleville vuosille!

 

Leave a Comment