Lahjavinkkejä hiihtoihmisille!

Tätä viestiä voitte mieluusti välittää eteenpäin!

Maa on saanut valkoisen hunnun ja tontut ovat liikkeellä – siksi muistutamme erinomaisesta lahjavinkistä itselle ja tutuille – liput Lahden MM-hiihtoihin!
Saattaa myös olla että jollakulla on vielä isänpäivälahja ’hoitamatta’ – siihenkin tämä sopii oikein mainiosti !

Lahden MM-kotikisat ovat hiihtokauden huipentuma ja jokaisen meistä mahdollisuus päästä näkemään pohjoismaisten hiihtolajien huiput aivan lähietäisyydeltä. Kisat käydään 22.2.-5.3.2017 ja lisäinfoa kisaohjelmasta löytyy täältä: http://www.lahti2017.fi/

Toivottavasti tiedättekin jo, että Hiihtojaosto toimii kisalippujen Superjakelijana, mikä tarkoittaa, että jokaisesta meidän seuramme linkin kautta tehdystä kisalippuostoksesta saamme pienen summan tukemaan juniorihiihtäjiämme. Mitään muuta ei tarvitse tehdä, kuin linkkautua lippuostoksille meidän omilla sivuillamme www.tampereenpyrinto.fi/hiihto löytyvän Lahti2017-logon kautta! Liput ovat siis tarjolla aivan samassa paikassa ja samaan hintaan kuin muutenkin, mutta linkkiä käyttämällä järjestelmä tunnistaa, että ostoksille on menty meidän linkkimme kautta.1486039_661599740609199_4337104222358268922_o

Muistakaa siis omia ja mahdollisia lahjalippuja ostaessanne siirtyä lippukauppaan osoitteesta www.tampereenpyrinto.fi/hiihto kisalogon kautta ja myös mainostaa tätä asiaa sukulaisille, naapureille ja muille tutuille – tämä on ehkä helpoin tapa kannustaa meidän omia juniorihiihtäjiämme ikinä!

Vaihtoehtoinen lahjaidea liikkuvalle ihmiselle on Aikuisten Hiihtokoulu, jonne kannattaa ilmoittautua ajoissa ennen kuin paikat täyttyvät! https://tampereenpyrinto.fi/hiihto/aikuisten-hiihtokoulu-2/

 

Leave a Comment