Hiihtokoulun talviohjelmassa neljä erilaista harjoitustapahtumaa

Hiihtokoulun talvi polkaistaan käyntiin ensi viikolla, kun kuntopiiriharjoitukset ja torstain Hiihtokoulu palaavat joulutauolta.

Hiihtokoulu pidetään tutustu torstaisin klo 18-19.30 Kaupissa. Harjoituksissa treenataan vuorotellen perinteistä ja vapaata. Tyylit saa tarkistettua koko talven harjoituskalenterista.

HS-kuntopiiri eli kaikille hopeasompaikäisille tarkoitettu kuntopiiriharjoitus maanantaisin Ratinassa jatkuu myös ensi viikolla eli 9.1. alkaen. Talvikaudella kuntopiiri pidetään kerran kahdessa viikossa klo 19-20. IMG_0110_cropMukaan sisäliikuntavarustus. Kuntosalivuoro jatkuu normaalisti maanantaisin klo 20-21 Ratinassa.

Lisäksi Hiihtokoulun Tekniikkaralli pidetään keskiviikkoisin 18.1. alkaen klo 18-19 Kaupissa. Tekniikkaralli on erityisesti 10-14 -vuotiaiden sarjoissa hiihtäville tarkoitettu lisäharjoitus, jossa keskitytään vain erilaisten tekniikkaharjoitteiden tekoon. Tarkemmat tiedot jokaisen kerran osalta löytyvät harjoituskalenterista.

Hiihtokoulussa järjestetään myös koko seuralle avoimia harjoituskilpailuja talven aikana. Kilpailut pidetään tiistaina tai torstaina erikseen ilmoitettavina päivinä. Kisoihin ovat tervetulleita kaikki 6-16 -vuotiaat pyrintöläiset.