Sunnuntain yhteislähdöt huipensivat Veteraanien SM-hiihdot

Veteraanien SM-hiihtojen viimeisenä kilpailupäivänä sunnuntaina Kaupissa hiihdettiin vielä yhteislähtökilpailut perinteisellä tyylillä. Ladulla nähtiin monia tiukkojen kamppailuja, vaikka osallistujia ei enää sunnuntaille riittänyt yhtä paljon kuin lauantaille.

Pyrinnön mitalisaldo täydentyi viimeisenä kilpailupäivänä Leo Ukkosen hopealla M60-sarjassa sekä 1500px-2977Teija Harjuntaustan (N45), Hilkka Riihivuoren (N65) sekä Sinikka Salon (N70) kultamitaleilla.

Alemmissa kuvissa Jouko Vaali (nro 47) hiihtää kohti M50-sarjan voittoa ja toisessa kuvassa M35-sarjan ylivoimaisesti voittanut Alexander Artemyev (nro 4) yhdessä M40-sarjan voittaneen Heikki Karjaluodon (nro 15) kanssa.

Kiitos kaikille osallistujille hyvistä kilpailuista sekä mahtaville talkoolaisille hienosta työstä – jälleen kerran!

1500px-29341500px-2905