Venny Lundberg ja Tuukka Kupiainen HS-loppukilpailujen henkilökohtaisten matkojen parhaat

Hopeasomman loppukilpailut käydään viikonloppuna melkein kotimaisemissa, sillä kilpailut pidetään Lempäälässä Lempäälän kisan järjestäminä. Perjantain sprintissä ja lauantain normaalimatkoilla parhaista pyrintöläissuorituksista ovat vastanneet Venny Lundberg ja Tuukka Kupiainen.

Perjantain sprinteissä parhaiten pärjäsi Venny Lundberg, joka nappasi N14-sarjassa jatkopaikan karsinnassa ja omassa alkuerässään nimetöntaisteli loppuun saakka välieräpaikasta jääden siitä lopulta vain niukasti. Venny oli lopputuloksissa upeasti sijalla 20. Hieno suoritus!

Lauantain normaalimatkat kilpailtiin vapaalla tyylillä. 14-sarjalaiset nappasivat lauantainakin parhaat sijat. Tuukka Kupiainen hiihti hienon nousujohteisen kisan ja oli lopputuloksissa upeasti 24. Myös samanikäisissä tytöissä Ronja Haavisto sijoittui 30 parhaan joukkoon ja oli 29.

Sunnuntaina luvassa ovat vielä viestit, joissa Pyrinnöllä mukana kolme joukkuetta! Tsemppiä ja luistavia suksia jokaiselle viestihiihtäjälle!640px