Tervetuloa mukaan Hiihtokouluun!

Pyrinnön Hiihtokoulun talvikausi on alkanut ja se pidetään aina torstaisin ko 18 Kaupissa, Uudella Huoltorakennuksella. Hiihtokoulu on suunnattu 6-16-vuotiaille lapsille ja nuorille, eikä osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta hiihdosta.

Hiihtokoulussa harjoitellaan opitaan hiihtotekniikoita sekä kehitetään monipuolisesti kestävyys-, taito- ja nopeusominaisuuksia leikkejä ja hauskaa yhdessäoloa unohtamatta. Hiihtokoulussa harjoitellaan vuorotellen perinteistä ja vapaata – ohjelman voi tarkistaa osiosta Hiihtokoulu.

Uusia innokkaita hiihdon harrastajia otetaan mukaan jokaisella kerralla! Tutustumassa voi hyvin käydä muutaman kerran ja tämän jälkeen ilmoittautua mukaan osiossa Hiihtokoulu – Hiihtokoulun ilmoittautumislomake.

Tiedustelut: Jarmo Salonen 0405939623, Pasi Rajala 040 5464925.