KSC, Pihlajalinna ja tutut kumppanit mukana nuorten SM-hiihdoissa

Nuorten SM-kisojen ja KLL-mestaruushiihtojen valmistelut ovat Hiihtojaostolla täydessä käynnissä ja luotettavat yhteistyökumppanit tekevät kisajärjestäjän työstä helpompaa. Hiihtojaostolla on onni saada mukaan monia paikallisia toimijoita tekemään nuorille hyviä kisoja.

Kilpailukanslia sijoitetaan upouuteen Kauppi Sports Centeriin, joka on tämän vuoden alussa auennut liikunta- ja hyvinvointikeskus aivan stadionin vieressä. Kauppi Sports Centerin ravintola palvelee kilpailijoita ja huoltajia koko viikonlopun ajan ja tarjoilee sekä ruokaa että maittavia kahvilatuotteita. Kisaviikonlopun lauantai-ilta saa arvoisensa päätöksen, kun palkinnot jaetaan Kauppi Sports Centerillä järjestettävässä iltatilaisuudessa.

Kilpailijoiden ensiavusta huolehtii Pihlajalinna, jonka ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla Kaupissa koko kisojen ajan. Pihlajalinnan henkilökunta on valmiina auttamaan, mikäli tarvitset apua! Pihlajalinna ja koko Tampereen Pyrintö solmivat kesällä 2017 kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Pyrinnön urheilijat pääsevät helposti asiantuntevan terveydenhuollon piiriin.

Myös monet Pyrinnön hiihtojaoston pitkäaikaiset luotettavat kumppanit ovat mukana tekemässä nuorten SM-hiihtoja. Kisaviikonloppuna vauhdissa mukana ovat Hiustalo, Noname ja JSport.