Nuorten SM 2018 esikisat lauantaina 3.2!

Lämpimästi tervetuloa Tampereen Pyrinnön Nuorten SM 2018 esikisoihin Tampereen Kauppiin lauantaina 3.2.2018! Kilpailuihin voi ilmoittautua maanantaihin 29.1. saakka.

Kilpailussa käytetään esikisojen hengessä samoja latuja kuin viisi viikkoa myöhemmin Nuorten SM-kisoissa ja KLL-mestaruushiihdoissa! Loppuviikon vesisateen jälkiä selätettiin kunnon kolaustalkoilla, ja FIS-kisaviikon sääennuste näyttää lupaavalta. Varsinkin 5km lenkki ottaa kaikki nousumetrit irti Kaupin maastoista ja radan hienoin osuus onkin lähes kilometrin mittainen nousu Näsijärven rannasta Pirunvuoren päälle.

FIS-sarjoja ovat 18- ja 20-vuotiaiden sarjat sekä yleinen sarja. Näissä sarjoissa matkana on naisilla 10km ja miehillä 15km. Lisäksi kilpaillaan totuttuun tapaan myös nuorempien sarjoissa aina 8-vuotiaista lähtien.

Kilpailuohje