Yleisurheilun Nuorten MM – talkoolaisten rekrytointi NYT

Kesän kohokohta koko seuralla on Nuorten MM-yleisurheilut. Hiihtojaostolla+ mäkihypyllä on omana erityisenä vastuualueena Rakentaminen, eli stadionin ja se ympäristön  rakenteiden pystyttäminen ja purku (aidat, korokkeet yms). Tämä homma poikkeaa muista siten, että se tehdään pääosin jo ennen kisoja, viikonloppuna 5.-7.7.2018. Pieni ’korjauspartio’ tulee olemaan valmiudessa myös kisojen aikana. Pääosin on kyse puhtaasta ’roudaamisesta’, eli erityistä rakentamisosaamista ei tarvita.

Myös pyritään siihen että hiihto&mäkihyppy miehittävät yhden majoitushotellin infopisteen kisojen ajaksi, siis aamusta-iltaan 9.-15.7., kaksi ihmistä kerrallaan. Kielitaito on tässä toivottavaa.

Muutenkin mitkä tahansa talkoohommat ovat avoinna – ilmoittautuessa toivon että merkkaat ilmoittautumislomakkeet LISÄTIEDOT-kohtaan olevasi hiihtojaostosta tai mäkihypystä. Näin saadaan talkootyösi laskettua oikean jaoston ’hyödyksi’. Myös toivon että ilmoitat minulle lyhyellä sähköpostilla että olet ilmoittautunut ja mihin tehtävään, niin tiedän bongata nimesi tuolta listoilta! Sopivia tehtäviä löytyy kaiken ikäisille, myös junnuille – rohkeasti mukaan vain – tehtävistä saa halutessaan työtodistuksen.

Aikataulu ilmoittautumiselle on NYT – ja jo nyt sen takia että isojen kisojen tehtävien suunnittelu vaatii aikaa. Myös toimitsijavaatteiden tilaaminen tarvitsee tehdä ajoissa.

Ilmoittautumislomake tässä https://goo.gl/forms/YPWflMNbOzE7JcH63

Kiitos jo etukäteen! Alla on vielä kopiona myös YU-jaoston talkookutsu, siinä painottuu kilpailujen aikaiset tehtävät.

Lisätiedot:

-pasi (MM-kisojen talkoovastaava / hiihto & mäkihyppy) 040 5464925, pasi.rajala(at)nokia.com

Vuoden 2018 kansainvälisin yleisurheilutapahtuma koko maailmassa kisataan 10.-15.7.2018 Tampereella – tule mukaan järjestämään tapahtumaa!

U20-sarjan MM-kilpailujen kuutena kisapäivänä n.1700 urheilijaa 160 eri maasta taistelevat mitaleista ja uusista ennätyksistä. Mukana on junioreiden ME:n haltijoita ja yleisen sarjan huippunimiä  – kurkistamme siis yleisurheilun tulevaisuuteen!

Kisaviikon aikana n. 700 vapaaehtoista on osaltaan järjestämässä onnistuneen urheilutapahtuman. Tule sinäkin mukaan kokemaan yhdessä tekemisen meininki ja hieno kansainvälinen tunnelma.

Tehtäviä Pyrinnön yleisurheiluväelle on tuttuun tapaan sekä kentällä että kentän ulkopuolella, aloittelijoista pitkään mukana olleille. Myös junnujen panosta tarvitaan.

Pyydämme: sitoutumista viikoksi, 9.-15.7.*

Tarjoamme:

  • Kauden suurimmat kisat aivan läheltä
  • Ilmaisen ruokailun toimitsijavuorollasi
  • Asicsin kisavaatteet
  • Työtodistuksen (nuorille, jotka tarvitsevat todistuksen työkokemuksesta)
  • Mahdollisuuden seurata kilpailuja maksutta talkoovuorojesi ulkopuolella

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta keskiviikkoon 2.5. mennessä:

https://goo.gl/forms/YPWflMNbOzE7JcH63

Täytäthän ilmoitautumislomakkeen myös siinä tapauksessa, että olet jo sopinut tehtävästäsi jonkun kisaorganisaatioon kuuluvan kanssa. Kysytyt tiedot tarvitaan aivan jokaiselta meistä, myös esim. jokaiselta junnulta erikseen.

 

MM-kisojen harjoituskilpailuna on seurajoukkueiden Eurooppa-cup 26.5.2018 Tampere. Lisäksi MM-kilpailuja edeltävänä päivänä, maanantaina 9.7., on harjoituskilpailu.

* ) Jotta toiminta saadaan organisoitua järkevästi, odotamme vapaaehtoistyöhön osallistuvilta sitoutumista työtehtäviin koko kisojen aikana eli 9.-15.7. Poikkeustapauksissa voidaan sopia päivää, kahta lyhyemmästä ajasta.
Kunakin päivänä sitoudutaan työvuoroon, jonka pituus vaihtelee työtehtävästä riippuen: lajitoimitsijatehtävissä aamu- ja iltapäiväkilpailujen mukaan, stadionin myyntitehtävissä todennäköisesti n. 6 tuntia (esim. Klo 8-14 ja 14-19).

Emme valitettavasti voi tarjota mahdollisuutta tehdä esim. muutamana kilpailupäivänä parin tunnin työvuoroja.

Yleisiin kysymyksiin vapaaehtoistehtävistä vastaa vapaaehtoiskoordinaattori Eveliina Jussila (volunteers@tampere2018.com).

Kysymykset yleisurheilutehtehtävistä voit lähettää osoitteeseen sannabecker@gmail.com

Vapaaehtoiseksi ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä toukokuun aikana.