Hiihtokauden päättäjäisiä vietettiin ennätysmyöhään 19.4.

Upea talvi siirsi myös hiihtokauden päättäjäisiä, joita vietettiin tänä keväänä vasta 19.4. Pyynikin palloiluhallilla (ja samana päivänä olivat vielä innokkaimmat käyneet Kaupissa hiihtämässä!).

Päättäjäisten palkittiin jälleeen talven aikana mukana olleet hiihtokoululaiset ja huomioitiin erityisesti kehittyneet nuoret. Lisäksi palkittiin menestyneimmät hiihtäjämme, ahkeria toimitsijoitamme ja ansioituneita valmentajia

Parhaana HS-hiihtäjänä palkittiin Jarkko Lankinen, parhaana nuorena hiihtäjänä Vilma Tuominen, parhaana viestijoukkueena N20-joukkue Krista Laitinen, Vilma Tuominen ja Emmi Hakomäki (kuvassa). Emmi palkittiin myös seuran parhaana hiihtäjänä hienosta menestyksestä nuorten sarjoissa monena vuonna peräkkäin.

Lisäksi ohjelmassa oli tietenkin kaikenlainen menneen kauden muistelu. Tällä kertaa palattiin vielä myös hienosti onnistuneiden nuorten SM-kisojen järjestelyihin ja saimme myös muistamisen emoseuralta hyvin järjestetyistä kisoista ja suurien kisojen järjestämisen pariin palaamisesta. Kiitos!

Menneiden muistelu päättyi tietenkin myös katsannolla tulevaan. Ennätysmyöhään pidetyt päättäjäiset tarkoittavat, että myös uuden kauden alkuun on ennätyslyhyt aika – vauhdissa ollaan 7.5. alkaen. Tervetuloa mukaan!