Uusi harjoituskausi aloitetaan 7.5. – ohjelma julkaistaan vapun jälkeen!

Koko jaoston kesätreenit aloitetaan kaikkien ryhmien osalta maanantaina 7.5. klo 18 loikka- ja lihaskuntotesteillä Pyynikin kentällä ja palloiluhallilla.

Voimavalmennusta vahvistetaan, kun mukaan valmennustiimiin tulee Kimmo Lajunen VTE-Kaupista. Kimmon voimavalmennus alkaa helatorstaina klo 18/19 ryhmästä riippuen. Aiempi ryhmä on tarkoitettu 10-14-vuotiaille hieman jo voimaharjoittelua tehneille (olet esimerkiksi osallistunut hiihtojaoston kuntopiireihin) ja myöhempi ryhmä yli 14-vuotiaille voimaharjoittelua painoilla jo tehneille. Ilmoittautumiset kerätään vapun jälkeen erillisen ohjeen mukaan. Jos olet epävarma ryhmästäsi, ota yhteys Anniin (0407236899).

Aloitusviikko huipentuu kotileiriin la-su 12.-13.5. Leirillä tutustutaan uudistuneeseen ryhmäjakoon ja valmennusjärjestelmäämme, joten silloin on kaikkien syytä olla paikalla! Aloitusinfo lauantaina 12.5. klo 10.00 Kaupissa, josta urheilijat jatkavat polkujuoksuharjoitukseen. Illalla tehdään rullahiihtotreeni Hervannassa ja sunnuntaina klo 10 alkaen kevään ensimmäinen pitkä lenkki Lamminpäässä. Tarkka aikataulu julkaistaan vapun jälkeen!

Hiihtäjät harjoittelevat alkavalla kaudella 2018-2019 kolmessa eri valmennusryhmässä: edustusryhmässä, nuorissa ja hopeasompaajissa. Ryhmillä ei ole tarkkoja ikärajoja, mutta ohjenuorana hopeasomparyhmä sopii noin 8-14-vuotiaille ja nuorten ryhmä 15-17-vuotiaille. Jokainen urheilija kuitenkin valitsee itse, minkä ryhmän harjoituksiin haluaa osallistua ja on myös mahdollista valita itselleen kaksi ryhmää. Näin jokainen halukas löytää tasoistaan seuraa, kovia kirittäjiä ja sekä vanhoja että uusia kavereita!

Koko kesän treeniohjelma, malliohjelmat ja valmennusryhmien esittely julkistetaan vapun jälkeen!