Voimaharjoittelu on aloitettu!

Uusi on kausi aloitettu perinteisesti voimaharjoittelulla! Maanantaina mitattiin lähtötasoja ja tänään torstaina päästiin oppimaan ihan uusia voimaliikkeitä. Haemme tänä keväänä yhteistyössä VTE-Kaupin kanssa uusia virikkeitä voimatreeneihin ja pääsemmekin toukokuun ajan hyödyntämään Kimmo Lajusen voimaosaamista. Ryhmissä on vielä muutamia paikkoja jäljellä eli jos haluat mukaan, ota heti yhteyttä Anniin (p. 040 723 6899).

Kevään voimajaksoon sisältyy myös loikka- ja porrasharjoituksia sekä kuntopiirejä ja kuntosalia. Viikkoharjoitukset pyörähtävät kaikkien harjoitusten osalta käyntiin 14.5. alkavalla viikolla.

Treenit jatkuvat viikonloppuna aloitusleirin merkeissä. Nähdään Kauppi Sports Centerillä lauantaina klo 10. Täältä voit vielä tarkistaa viikonlopun ohjelman. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vanhat ja uudet hiihtäjät!