Hopeasommissa hienoja onnistumisia!

Pyrinnön alle 16-vuotiaat osallistuivat Hopeasomman loppukilpailuun Hollolassa isolla kymmenen hiihtäjän joukkueella. Tarjolla oli sprintti perjantaina, normaalimatkat lauantaina ja viestit sunnuntaina. Meillä oli hiihtäjiä mukana jokaisessa kilpailussa ja sunnuntaina hiihdimme viestit kolmella joukkueella!

Perjantain sprinteissä Venny Lundberg teki hienon suorituksen N16-sarjassa ja läpäisi karsinnan kirkkaasti. Vaikka tie tyssäsi alkueriin oli Venny lopputuloksissa hienosti 18. yhteensä yli sadasta karsinnan hiihtäneestä! Samassa sarjassa Viivi Lundberg oli 86. N14-sarjassa Linnea Salo pääsi lähelle erävaihetta ollen 42. ja myös Onni Tiira hiihti hyvin M16-sarjan karsinnassa ja oli 65. Sebastian Savolainen oli 80. ja Daniel Davidsson 83. – hyvin isossa sarjassa, johon osallistui 121 hiihtäjää!

Lauantaina kilpailtiin vapaan tyylin normaalimatkat. Ensimmäisenä pyrintöläisinä ladulle pääsivät N13-sarjan hiihtäjät ja tässä sarjassa nähtiinkin huikea pyrintöläissuoritus, kun Linnea Salo oli ensimmäisissä loppukisoissaan seitsemäs vain 25 voittajalle hävinneenä! Samassa sarjassa hiihtivät hyvin myös muut pyrintöläiset, Helmi Haavisto oli 42., Linnéa Davidsson 48. ja Emma Kallio 53. Vanhemmissa tytöissä eli N16-sarjassa Ronja Haavisto ylsi parhaaseen hopeasompasijoitukseensa ja oli 24., ja Venny Lundberg oli 52. M15-pojissa Onni Tiira onnistui erinomaisesti ja oli 25. M16-pojissa Daniel Davidsson oli 43. ja Sebastian Savolainen 54. Lauantaina palkittiin 25 parasta jokaisesta sarjasta ja näin meidän urheilijoita oli mukana palkintojenjaossa ennätykselliset kolme urheilijaa!

Sunnuntaina oli vuorossa viestit. Huono arpaonni vei meidän kaikki joukkueet viimeisille lähtöriveille, mutta silti joukkueet taistelivat hyvin ja sunnuntainakin nähtiin hyviä henkilökohtaisia onnistumisia. N14 tytöt olivat 23. joukkueella Linnea Salo, Emma Kallio, Helmi Haavisto, N16 tytöt 20. joukkueella Ronja Haavisto, Venny Lundberg ja Viivi Lundberg ja M16 pojat 18. joukkueella Onni Tiira, Sebastian Savolainen ja Daniel Davidsson.

Vuoden 2019 Hopeasomman loppukisat olivat Pyrinnölle selvästi plus-merkkiset ja tuloksellisesti parhaat moneen vuoteen. Onnittelut vielä kaikille menestyneille! Jatketaan yhdessä samaa hyvää työtä jatkossakin!