Yhdistä opiskelu ja hiihto Tampereella Pyrinnössä!

Tampereen Pyrintö tarjoaa nuorille urheilijoille yhteisharjoituksia vähintään kerran viikossa sekä laajan leirityksen kotimaassa sisältäen noin 25-30 leirivuorokautta kaudessa. Lisäksi seuramme on rakentanut tukiverkostoa helpottamaan esimerkiksi poissa kotoa asuvien suksihuoltoa ja muita oheispalveluita.

Harjoituksissa ja leireillä yli 16-vuotiaat hiihtäjät sparraavat toisiaan ja apua saa valmennukseen – joko yksityiskohdissa tai koko kokonaisuudessa. Hiihtäjiemme käytössä on käytännöllinen ja arkea helpottava huoltotila Kaupissa, huoltopalvelut SM-kisoissa, kuntosalivuoro, nopea pääsy urheilulääkärille ja fysioterapiaan sekä huippuedulliset ja laadukkaat testauspalvelut. Edut vaihtelevat hieman riippuen kulloinkin voimassa olevista yhteistyösopimuksistamme. Lisäksi top team -urheilijamme saavat erillisen valmennusstipendin omia leiritys- ym. kuluja tuetaan.

Seuramme tarjoaminen palveluiden ja etujen lisäksi Tampereella toimii myös Tampereen Urheiluakatemia, jonka palveluita on mahdollista hyödyntää. Tampereen Urheiluakatemian kolmannen asteen yhteistyöoppilaitokset ovat Tampereen Yliopisto, Tampereen Teknillinen Yliopisto, Tampereen Ammattikorkeakoulu, Poliisiammattikorkeakoulu (POLAMK) ja toisella asteen Sammon Keskuslukio, Tampereen seudun ammattiopisto (Tredu) ja Varalan Urheiluopisto.

-Meidän porukkaamme ovat tervetulleita kaikki, toteaa jaoston pj Pasi Rajala. Keskitymme kilpaurheiluun ja erityisesti naisten tiimimme pyrkii koko ajan lähemmäs kansallista kärkeä, mutta treeneissä ja leireillämme vierailee usein myös jo “jäähdytteleviä” kirimiehiä ja -naisia. Ja jos kilpahiihto ei enää ole se kaikista tärkein juttu, meidän huippuporukkaamme mahtuu aina myös uusia innokkaita junnuvalmentajia. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot seurastamme pj Pasi Rajalalta (pasi.rajala(at)nokia.com, 040 546 4925).