Hiihtotreeni 20.10.2019 klo 10 Jämin hiihtotunnelissa!

Hiihtojaoston pitkät lenkit ovat siirtyneet Jämin hiihtotunneliin. Seuraava treeni 20.10. klo 10-13

Matkat omatoimisesti – kimppakyytejä voi aina kysellä valmennusryhmien kautta tai hiihtokoulun torstaitreeneissä.
Tarvittaessa myös Pasilta 040 5464925. Hiihtoputken maksun hoitaa jokainen itse, seuran alennukset on voimassa.

Hiihtotapaohjaus tällä hiihtokerralla ensisijaisesti vapaalla tekniikalla, mutta voi toki valita myös perinteisen, jos treeniohjelma tai muut syyt niin vaatii. Saa myös hiihtää puolet yhdellä ja puolet toisella tekniikalla.

Treeni alkaa omatoimisella alkuverryttelyllä (hiihtäen) klo 10. Klo 10:30 kokoontuminen hiihtoputken alkupäässä (ylätasanne), ja sen jälkeen ohjattu tai omatoiminen treeni. Klo 12 lähtee tunnin jalkalenkki niille, joille 2 tuntia hiihtoa riittää tässä vaiheessa kautta (!) Halutessaan saa toki jäädä hiihtämään pidemmäksikin aikaa. Jalkalenkki päättyy klo 13.

Jämillä aiemmin toiminut ravintola on suljettu. Lumikahvila lienee avoinna, mutta varmuudeksi kannattaa olla mukana eväät treenin päätteeksi.

Lisätiedot 040 5464925