Yli 200 kilpailijaa Kaupin FIS-hiihdoissa 29.12.

Kaupin hiihtostadionin kilpailukausi alkoi sunnuntaina 29.12.2019 Pyrinnön järjestämillä FIS-hiihdoilla. Kisoissa hiihti maaliin yhteensä 237 kilpailijaa.

Miesten yleisen sarjan voiton vei Ilmajoen Kisailijoiden Karri Hakala ennen Kouvolan Hiihtoseuran Elmeri Toivasta ja Keuruun Kisailijoiden Eemil Helanderia (kuvassa punaisessa asussa). M18-sarjan voittaja, Norrvalla SkiTeamin Alexander Ståhlberh (kuvassa siniessä asussa) hurjasteli oman sarjansa ylivoimaiseen voittoon ja olisi ollut miesten yleisessä sarjassa toinen.

Naisissa nopein oli Viialan Virin Klaara Leponiemi ennen Jämin Jänteen Emmi Hakomäkeä ja Seinäjoen Hiihtoseuran Sofia Jorosta. Naisten sarjassa erot olivat selviä, mutta N20-sarjassa voitosta käytiin tiukka taistelu, kun kolme parasta hiihtäjää olivat lopputuloksissa kahdeksan sekunnin sisällä vahvimpana Pargas IF:n Anni Lindroos.

8-16-vuotiaiden sarjoissa kilpailtiin iltapäivällä FIS-sarjojen jälkeen. Myös pyrintöläisiä oli tottakai vauhdissa ja yksi voittokin tuli – sen otti kauden puhdasta riviään jatkanut Martti Kulmala M10-sarjassa.