Fanny ja Hilda Kukonlehto vahvistamaan Pyrinnön naisten joukkuetta

Pyrinnön nuorten naisten joukkue vahvistuu alkavalle kaudelle, kun Fanny ja Hilda Kukonlehto siirtyvät Pyrinnön punavalkoisiin. Lisäksi joukkuetta vahvistaa Pauliina Koivuniemi.

Kukonlehdon sisarukset ovat menestyneet hiihdossa – ja myös ampumahiihdossa – hienosti ja vuoden 2019 hopeasompamestarina Fannya voi tituulerata oman ikäluokkansa huipuksi.  Fanny joutui viime talvena vakavaan onnettomuuteen ampumahiihdon harjoituskisassa ja vaikka toipumisprosessi on edelleen kesken, hän valmistautuu uuteen kauteen hyvillä mielin.

Sisarusten kasvattajaseura on Valkeakosken Haka ja tällä hetkellä molemmat tytöt asuvat Vuokatissa. Fanny käy lukion ensimmäistä luokkaa. Hilda suuntaa ensi syksynä jatko-opintojen pariin joko Kajaanissa tai Tampereella. Sekä Fanny että Hilda odottavat uudelta seuralta hyvää porukkaa ja uutta intoa omaan tekemiseen.

Halusin porukkaan, jossa on samanikäisiä hiihtäjiä ja seuraan, joka tarjoaa toimintaa eli treenejä ja leirejä, Hilda kertoo.

Lisäksi Pyrinnön väreihin siirtyy Pauliina Koivuniemi, jonka kasvattajaseura on Vammalan Seudun Voima. Kiikoisissa asuva Pauliina aloittaa ensi syksynä lukio-opinnot. Pauliina odottaa uudelta seuralta ennen kaikkea yhteistoimintaa eli treenejä sekä leirejä.

– En ole myöskään koskaan päässyt hiihtämään viestiä, joten olisi kiva jos Pyrinnössä siihen tulee mahdollisuus.

Pyrinnön nuorten ja edustusurheilijoiden treenit käynnistyvät toukokuussa voimassaolevat kokoontumisrajoitukset huomioiden. Ensimmäinen leiri on tarkoitus järjestää heinäkuussa. Koko ensi kauden joukkue julkisetaan viimeistään heinäkuun loppuun mennessä.