Hiihtojaoston kesäharjoitukset alkavat – tervetuloa mukaan!

Hiihtojaosto aloittaa kesäharjoitukset toukokuussa. Treenit käynnistyvät harjoitusryhmissä porrastetussi ja niissä hyödynnetään sekä yhteisharjoituksia että ohjeistettuja omatoimitreenejä.

Edustusurheilijoiden harjoitukset alkavat välittömästi. HS-ryhmän harjoitukset alkavat omatoimiharjoituksilla ja yhteisharjoitukset seuraavat heti perästä. Harjoituksista tiedotetaan ryhmien Hobbydeed-ryhmissä. Kaikki harjoitukset löytyvät myös Valmennusryhmien Harjoitukset -sivulta.

Kesäaika on myös erinomaista aikaa aloittaa hiihtoharjoitus ja 10-16-vuotiaita uusia innokkaita hiihtäjiä otetaankin mukaan kesäharjoituksiin ihan joka viikko!

Hopeasomparyhmä saa alkavalle kaudelle uuden päävalmentajan, kun tehtävässä aloittaa Emmi Rajala. Muutoin valmentajaporukka pysyy tuttuna eli treenejä ovat ohjaamassa Anni Ala-Mettälä, Maria Kataja, Mika Haarala ja Jani Peltotalo. Hopeasomparyhmän kesäharjoitukset sopivat hyvin myös kokonaan uusille lajin harrastajille tai talvella Pyrinnön hiihtokoulutoiminnassa mukana olleille.

HS-ryhmän rinnalla aloittaa uusi 14-16-vuotiaiden kilpahiihtäjien Tehoryhmä, jonka valmennuksesta vastaa Anni Ala-Mettälä. Yhteisharjoituksiin, leireihin ja harjoitusohjelmiin pohjautuvassa ryhmässä tähdätään yhdessä toimien mahdollisimman hyvään kilpailumenestykseen.

Haluatko mukaan toimintaan? Ota rohkeasti yhteyttä Anniin (0407236899, anni.alamettala(at)gmail.com)  ja lähde mukaan treeneihin! 🙂