Fanny Kukonlehdolle talven toinen Suomen mestaruus!

Pyrinnön hiihtäjien kisakausi sai hienon päätöksen Vuokatin nuorten SM-kisoissa 16.-18.4. Fanny Kukonlehto onnistui hienosti viikonlopun viimeisenä kisapäivänä ja voitti Suomen mestaruuden N18-sarjan 15 kilometrin vapaan tyylin yhteislähtökisassa. Mitalikolmikko irtosi muista kisan aikana ja Fannyn onnistui ylittää maaliviiva ensimmäisenä.

Kisaviikonloppu sujui muutenkin pyrintöläisittäin hyvin. Perjantaina perinteisen tyylin normaalimatkoilla Fanny oli N18-sarjassa 8. ja Ronja Haavisto 15., Hilda Kukonlehto N23-sarjan 9., Saana Vuolle samassa sarjassa 15. ja Amanda Saari 17.

Lauantaina oli sprinttipäivä. Amanda Saari hiihti N23-sarjassa finaaliin ja oli viides. Hilda Kukonlehto oli samassa sarjassa 10. ja Saana Vuolle 14. Fanny Kukonlehto oli N18-sarjassa 9. ja Ronja Haavisto 63. sekä Onni Tiira M18-sarjassa 40.

Päätöspäivänä sunnuntaina Fannyn voiton lisäksi hyvin onnistui Saana Vuolle, joka oli N23-sarjan 9. Hilda Kukolehto oli samassa sarjassa 12, Ronja Haavisto N18-sarjassa 15. ja Onni Tiira M17-sarjassa 19.