Pyrinnön Edustusryhmä jatkaa kasvuaan

Tampereen Pyrinnön Edustusjoukkue kasvaa ja vahvistuu edelleen. Alkavalla kaudella joukkueeseen liittyvät Senni Vuolle, Saana Lahdelma (kuvassa oikealla), Riina Hakala ja Juho Keskinen (kuvassa vasemmalla).

Senni Vuolle on Seinäjoen Hiihtoseuran kasvatti, joka edusti aiemmin Siilinjärven Hiihtoseuraa ja siirtyy nyt siskonsa Saanan perässä Pyrintöön. Tärkeänä tekijänä seuravaihdolle oli viestien hiihtäminen myös jatkossa:

– Meidän tiimi Siilinjärvellä hajosi ja halusin seuraan, jossa joukkue olisi mahdollisimman usein viivalla viesteissä. Odotan seuralta hyvää yhteishenkeä ja pientä tervettä kilpailua viestipaikoista!

Mikkelin Hiihtäjien kasvatti Saana Lahdelma asuu nykyään Tampereella, joten Pyrintö oli luonnollinen valinta uudeksi seuraksi. Saanan päälaji on ampumahiihto, mutta maastohiihtopuolella jatkossa kiinnostavat erityisesti vapaan sprintti ja viestit:

Odotan uudelta seuraltani paljon treenaamista ja kehittymistä hyvässä porukassa sekä tietenkin viestikisoja kovalla porukalla.

Riina Hakala vaihtaa Pyrintöön kasvattajaseurastaan Kuoreveden Kärjestä ja Juho Keskinen Lempäälän Kisasta.

Uusien tulijoiden lisäksi koko viime kaudella Pyrintöä edustanut Edustusryhmä jatkaa seurassa. Joukkueen kasvaessa myös menestystä on lupa odottaa entistäkin enemmän! Joukkueen kirkkaimmat tähdet ovat ikäluokkansa huippua: Fanny Kukonlehto valittiin U20- ja Amanda Saari U23-maajoukkueeseen.