Keuruun Nuorten SM-hiihtoihin isolla 19 urheilijan joukkueella

Maastohiihdon nuorten SM-hiihdot kilpaillaan viikonloppuna 14.-16.1. Keuruulla. Ohjelmassa on perjantaina sprintit, lauantaina vapaan tyylin normaalimatkat ja sunnuntaina viestit. Kisoihin on ilmoittautunut muun muassa Pekingin olympialaisiin juuri valittu Jasmin Kähärä.

Tampereen Pyrintö osallistuu kisoihin poikkeuksellisen suurella 19 urheilijan joukkueella. Joukkueen kovimpina tähtinä loistavat viime kaudelta kahta nuorten suomenmestaruutta puolustava, nyt 20-vuotiaiden sarjaan siirtynyt Fanny Kukolehto sekä Imatran yleisen sarjan SM-hiihdoissa edellisviikonloppuna hienosti kahdeksanneksi hiihtänyt Amanda Saari, joka kilpailee nuorissa 23-vuotiaissa. Molemmat naiset ovat nuorten maajoukkueurheilijoita.

Viestipäivänä sunnuntaina 18- ja 20-sarjan naisten joukkueita vahvistavat useat 16-sarjassa ikäluokkansa kärkeen kuuluvat urheilijat. Seuralle voikin odottaa viikonlopulta menestystä laajalla rintamalla ja jokaisena kisapäivänä.