Uusi Junnujen Kilparyhmä tarjoaa laatuvalmennusta 12-15-vuotiaille!

Tarjoamme kaudelle 2022-2023 aivan uuden harjoitusryhmän tavoitteellisesti harjoitteleville 12-15-vuotiaille hopeasompaajille! Ryhmä harjoittelee läpi kauden kahdesti viikossa ja tähtää yhdessä kohti kilpailumenestystä. Ryhmään kutsutaan erikseen mukaan jo aiemmin toiminnassa mukana olleita, mutta myös uusille tulokkaille on tilaa! Toiminta alkaa ensimmäisillä yhteisillä harjoituksilla 26.5.

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Emmi Rajala ja muina valmentajina Jani Peltotalo, Venla Haunia, Mika Haarala ja Ella Anttola. Tarvittaessa toimintaan osallistuu myös vierailevia valmentajia.

Junnuje kilparyhmä tähtää nimensä mukaisesti kilpailuihin ja kisamenestykseen. Ryhmä onkin tarkoitettu kilpailuihin tähtääville hiihtäjille ja ryhmäläisiltä odotetaan tavoitteellista suhtautumista harjoitteluun. Monipuolisesta kestävyysharjoittelusta pidetään huolta ja Pyrinnön lajirajat ylittävän Kestoryhmän harjoitukset osana ohjelmaa.

Tutustu ryhmään sen omilla sivuilla ja ota yhteyttä – ryhmäpaikat täytetään NYT!

Lisätiedot:

Emmi Rajala, 044 290 1405, emmi.l.rajala(at)gmail.com
Pasi Rajala, 040 546 4925, pasi.rajala(at)nokia.com